Kasteel Geldrop


Mierloseweg 1 5662 KA Geldrop
0402801230 Klik om te bellen

Over Kasteel Geldrop

Rust en inspiratie in het hart van Geldrop

Verscholen achter eeuwenoude bomen ligt midden in een Engelse landschapstuin in alle rust het 17de-eeuwse kasteel van Geldrop. Velen vinden hier de accommodatie om te trouwen, feesten, vergaderen, seminars te houden, te lunchen en dineren. De ideale plek om nieuwe inspiratie op te doen of gewoon gezellig bij elkaar te zijn.

 Het is mogelijk om in Kasteel Geldrop uw wettelijk huwelijk te sluiten, met eventueel aansluitend een champagnetoast, receptie of feest. Ook kan men een kunstexpositie bezichtigen of een wandeling door een schitterende bloementuin maken.

Het kasteel biedt uitstekende ruimtes voor het houden van bedrijfsbijeenkomsten, productpresentaties en trainingen. Op de eerste verdieping bevinden zich verschillende kamers geheel in stijl voor groepen tot 25 personen.

De Kasteelhoeve is onze huiscateraar en verzorgt, geheel naar wens, uw diner, buffet, brunch of high tea. Creatief, sfeervol, thematisch of juist zakelijk gaan zij in op uw persoonlijke voorkeuren. De 3-stijlkamers op de benedenverdieping zijn uitermate geschikt voor het houden van uw receptie of het geven van een diner.

Voor alle activiteiten biedt het gehele kasteel ruimte aan maximaal 150 gasten en de kasteelhoeve tot 300 gasten.

Foto's

Kasteel Geldrop in het kort

Capaciteit

Tot 300 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
High tea
Jubilea
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Kasteel Geldrop


Mierloseweg 1 5662 KA Geldrop
0402801230 Klik om te bellen