Kalkovens, Restaurant en Partijen


Havenstraat 311 1271 GD Huizen
0355244456 Klik om te bellen

Over Kalkovens, Restaurant en Partijen

De Kalkovens is een uniek provinciaal monument gelegen aan de rand van het Gooimeer op de kop van de Huizer Haven.
kalkovens is een uitstekende locatie voor het houden van bruiloften, recepties, vergaderingen, feesten en andere partijen. Wij zijn alle dagen van het jaar beschikbaar voor boekingen van zowel prive als zakelijke aangelegenheden.

Naast het oude restaurant "Paviljoen" biedt de Kalkovens u de mogelijkheid uw gasten te ontvangen in het "Blushuis", de "Werkplaats " of de "Tussenzolder"; allen stijlvolle, historische en multifunctionele ruimtes. 's Zomers beschikt de Kalkovens tevens over een riant terras met weids uitzicht over de Huizer haven en het Gooimeer, de oude Zuiderzee.

Of het nu gaat om een eenvoudige lunch, een sfeervol diner, een presentatie voor uw bedrijf, een receptie ter gelegenheid van uw huwelijk of een bruisende feestavond... wij verzorgen elke gelegenheid tot in de kleinste details.

Hebben wij u enthousiast gemaakt en zou u meer willen weten over hetgeen wij voor u kunnen betekenen, dan maken wij graag een afspraak met u om eens van gedachten te wisselen. Neemt u gerust kontakt met ons op. Via de mail: info@kalkovens.nl of telefonisch 035-5244456 (tijdens kantooruren).

Foto's

Kalkovens

Kalkovens, Restaurant en Partijen in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Kalkovens, Restaurant en Partijen


Havenstraat 311 1271 GD Huizen
0355244456 Klik om te bellen