Iwi center


Aantal locaties in Utrecht 1 3551 XH Utrecht
0649299670 Klik om te bellen

Over Iwi center

Iwi center is een organisatie die anderen ondersteunen met de verhuur van hun locaties. Het aanbod is inclusief vergaderruimtes, feest locaties, presentaties, workshops, trainingen, evenementen en meer. Bevestigd in Utrecht met partners in Den Bosch en Den haag.

De Ondernemershuis is een van ons locaties in Utrecht. Een multizaal locatie met een groot sfeervol gym zaal, vergaderruimtes grote en klein. Er is gratis parkeren in de buurt en een bushalte naar Utrecht CS voor de deur. Een geluid systeem is aanwezig samen met Thee en koffie faciliteiten.

Oudegracht 245 (werf kelderzaal): Dit is een gezellig vergader en evenement ruimte op de oudegracht in het hart van Utrecht. Dichtbij restaurantjes, winkels, Utrecht CS. Komt met een geluid systeem en met goed weer een buitenplek naast het water om te zitten.

Bel, whatsapp of email graag voor meer informatie en een offerte. Stuur graag jou gewenste data, tijden (inclusief opbouw en afbouw), soort activiteit, aantal m2, budget en faciliteiten nodig. Dit informatie helpt ons zo snel mogelijk terug komen met beschikbaarheid. Email: info@iwi.center, tel (whatsapp): 0649299670

Foto's

Locaties in Utrecht, Den Bosch en Den haag

Iwi center in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen
Tot 250 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
High tea
Jubilea
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Restaurant
Sportaccomodatie
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Iwi center


Aantal locaties in Utrecht 1 3551 XH Utrecht
0649299670 Klik om te bellen