Ieders Plak


Sportlaan 9 8881 EP West-Terschelling
0562450942 Klik om te bellen

Over Ieders Plak

PLEK VOOR WERK, INSPIRATIE, SPORT EN ONTSPANNING
Ieders Plak daagt uit en inspireert om te ontdekken waar je voor staat en gaat. Om dat te ontwikkelen, te ontplooien en te delen met anderen.
Weten waar je voor staat en gaat, doet iedereen op een andere manier. Daarom bieden we, in onze prachtige locatie, (van) alles op het gebied van werk, inspiratie, sport en ontspanning.  Maak er alleen gebruik van of samen met een groep tijdens een training, workshop of andere (zelfgeorganiseerde) bijeenkomst.

INSPIRERENDE BIJEENKOMSTEN
Omdat jouw bijeenkomst ertoe doet, willen wij dat deze zoveel mogelijk impact heeft. Daarom bieden we in onze prachtige locatie Ieders Plak, naast de verhuur van mooie zalen met veel lichtinval, een keur aan mogelijkheden die jouw bijeenkomst versterkt. We verzorgen eerlijke, biologische voedzame catering die energie geeft. Er zijn bewegingsworkshops te boeken die het centrale thema van jouw bijeenkomst ondersteunen. Zo gebruik je ook de wijsheid van het lichaam. Met kookworkshops versterk je de onderlinge band op een ontspannen manier. We hebben ook een meer persoonlijk aanbod zoals consulten en massages. En niet te vergeten: onze troefkaart; het eiland Terschelling. Haar rijkdom onthullen we graag voor jullie.
Wil je inhoudelijk sparren of samenwerken? Wij zijn zelf ervaren trainers en coaches en staan open voor co-creatie.

FLEXWERKEN
Kom flexwerken in ons huiskamercafé en ontmoet inspirerende mensen. Geniet van onze geweldige koffie met biologische eilander lekkernijen. Of neem deel aan een inspirerende workshop of samenwerksessie. 

SPORT & ONTSPANNING 
Flexwerken of een bijeenkomst combineren met sport en ontspanning? Dan kan!
Ontspan in de sauna, boek een massage of maak een verfrissende wandeling in de ongerepte Terschellingse natuur die voor de deur ligt. 
Liever actief? Maak een keuze uit ons ruime aanbod sportlessen met onder andere Les Mills Bodybalance, Bodypump, Grit of RPM. Daag jezelf uit met een les kickboksen, swing jezelf los met Zumba of stretch jezelf met Yoga en Pilates. Ook voor sport en ontspanning zijn wij Ieders Plak. 

Foto's

Ieders Plak in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Condoleances
Congressen
Cursussen
Exposities
High tea
Jubilea
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Sportaccomodatie
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Ieders Plak


Sportlaan 9 8881 EP West-Terschelling
0562450942 Klik om te bellen