Hotel V/ The Lobby Fizeaustraat


Fizeaustraat 2 1097 SC Amsterdam
+31 20 6623233 Klik om te bellen

Over Hotel V/ The Lobby Fizeaustraat

Hotel V Fizeaustraat & The Lobby Fizeaustraat

De jongste telg in de Hotel V-familie, hotel V Fizeaustraat, telt 91 kamers, 4-en-een-halve ster, een bruisende culinaire lobby, meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid in eigen beheer en twee unieke ruimtes waar evenementen gehouden kunnen worden.

 

Vlakbij het Amstelstation in Amsterdam-Oost gelegen, bevindt hotel V Fizeaustraat zich. Met gemakkelijke toegang tot trein, tram,  de A10, ruimschoots gratis parkeergelegenheid en fietsverhuur, is het hotel eveneens gemakkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer.

 

Wat kun je verwachten bij Restaurant/Bar The Lobby Fizeaustraat? “Food, Drinks, Gezelligheid.” Ontbijt, lunch en diner. Een eigentijdse jaren 70-uitstraling, een vleugje glamour en een creatief sfeertje. Een fijn terras en een geweldige bar. Een grenzeloze liefde voor goede kwaliteit eten en drinken en de passie van de crew om dit met je te delen.

Een wonderschone privé-eetkamer/vergaderruimte en de gewaagde Palm Room, onze ‘underground’ evenementenruimte.

Met een mooi restaurant, bar, meerdere banqueting mogelijkheden, gratis parkeergelegenheid en de gezellige drukte van het hotel, staat je meer te wachten dan alleen een restaurant. Meer dan een bar. Meer dan een café.

Onderstaand vindt je wat meer informatie over de ruimtes.

 

De Private Dining Room

De Private Dining Room zit aan het restaurant vast maar is wel afgescheiden met een glazen wand. Voor de glazen wand hangen gordijnen die de zaal geheel kunnen afsluiten van het restaurant. Hiernaast zit in de privé ruimte een geluidsinstallatie die apart bediend kan worden. Op deze manier kan de muziek qua volume apart gereguleerd worden van het restaurant. De Private Dining Room is een unieke zaal, met een huiselijke sfeer. Zo zijn in deze ruimte verschillende zithoeken waarvan één rond een openhaard. De ruimte heeft een jaren ’70 sfeer en er kan makkelijk gespeeld worden met de inrichting van de zaal. De ruimte is geschikt voor een ontbijt, lunch en  diner.

Maar ook voor vergaderen, trainingen en ander soort events.

Gebruik van beamer, scherm en andere techniek is inclusief in de prijs.

 

De Palmroom

De Palmroom bevindt zich in het souterrain van het hotel. Deze ruimte is ruimer dan de Private Dining room. Met een bar en de grote ruimte is de Palmroom perfect geschikt voor workshops, trainingen, borrels, feesten en vergaderingen. De ruimte leent zich ook voor grootschalige walking-diners. Dit zijn meerdere gangen die staand gegeten zullen worden.

Verder is er ook een aparte geluidsinstallatie waar eigen gekozen muziek op afgespeeld kan worden. Het volume kan in deze ruimte, in tegenstelling tot de Private Dining Room, wel op een hoger niveau afgespeeld worden.

Eventuele extra kosten die gemaakt worden door het huren van spullen zullen worden doorberekend aan de gast.

 

Gebruik van beamer, scherm en andere techniek is inclusief in de prijs.

 

Uiteraard ben je van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.

 

From Amsterdam with loVe,

 

Hotel V Fizeaustraat

Sales & Event Team

+31 (0)20 6623233

 

events@hotelv.nl

Foto's

Private Dining

Hotel V/ The Lobby Fizeaustraat in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Congressen
Cursussen
Jubilea
Partijen
Restaurant
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Hotel V/ The Lobby Fizeaustraat


Fizeaustraat 2 1097 SC Amsterdam
+31 20 6623233 Klik om te bellen