Hotel Restaurant Abdij De Westerburcht


Hoofdstraat 7 9431 AB Westerbork
0593 331 238 Klik om te bellen

Over Hotel Restaurant Abdij De Westerburcht

Abdij de Westerburcht is gelegen in Westerbork (nabij station Beilen) centraal in Drenthe op korte afstand van Assen, Emmen en Hoogeveen. We hebben 1 vergaderzaal genaamd het Proeflokaal. Dit is een kleine zaal waar maximaal 16 personen kunnen vergaderen. In deze serre kunt u ongestoord vergaderen welke voorzien is van klimaatbeheersing, beamer en projectiescherm. Danzij ons glasvezel internet dat overal in het bedrijf via Wifi goed bereikbaar is, kunt u gemakkelijk fimpjes streamen tijdens uw presentatie. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden, met de geruststelling dat u voor alles terecht kunt op één adres wanneer u op zoek bent naar een vergaderruimte. 
Daarnaast is Abdij de Westerburcht een hotel met themakamers, saunakamers, royale parkeergelegenheid waar u tevens uw electrische auto kunt opladen, groot verwarmd terras met open haardjes, terrasverwarmers en loungebanken,
a la carte restaurant, saunaplein en schoonheidssalon Vitalia Beauty & Wellness en mogelijkheden voor uw unieke vergadering.

Hotel in Drenthe I Abdij de Westerburcht is een puur en sfeervol hotel en restaurant met (h)eerlijke gerechten. Kom ontspannen en genieten van onze gastvrijheid in Westerbork. Centraal gelegen in Drenthe op korte afstand van Assen, Hoogeveen en Emmen. Omringd door prachtige natuur; ideaal om te fietsen en wandelen.

Abdij de Westerburcht is geïnspireerd op de uitstraling van Abdij de Koningshoeven in Berkel-Enschot, waar het enige trappistenbier in Nederland onder toezicht van de monniken gebrouwen wordt. Deze bieren vindt u ook bij ons terug op de tap of in fles.

Wij maken van mooie momenten, onvergetelijke belevenissen

Foto's

Terras Abdij de Westerburcht

Hotel Restaurant Abdij De Westerburcht in het kort

Capaciteit

Tot 50 personen

Mogelijkheden

Cursussen
Diners
High tea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Restaurant
Vergaderingen
Verjaardagen

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Hotel Restaurant Abdij De Westerburcht


Hoofdstraat 7 9431 AB Westerbork
0593 331 238 Klik om te bellen