Hoeve Sparrendam


Veenwal 6 3871 KG Hoevelaken
0342424328 Klik om te bellen

Over Hoeve Sparrendam

Sfeervol & flexibel:
Sparrendam is een kunsthoeve. Een sfeervolle ruimte met dikke houten gebinten en estriken vloeren. Gezellig verlicht door kaarsenkronen. Tenzij u natuurlijk iets anders wenst. De ruimte leent zich bij uitstek voor alle soorten gelegenheden, diners, conferenties, recepties, maar natuurlijk ook voor een spetterend feest met (live) muziek. Het prettige van Hoeve Sparrendam is de flexibel in te richten ruimte. Of het nu sfeervol gemaakt moet worden voor grote of iets kleinere gezelschappen, de gezellige ambiance leent zich overal voor.

Intieme diners:
Naast de karakteristieke Hoeve staat de Burcht. Een prachtige ruimte met grote stenen bogen en gotische vensterramen. Zeer geschikt voor uw receptie of intiem diner. Het is zelfs mogelijk om hier uw huwelijk te laten voltrekken door de ambtenaar van de burgerlijke stand.

Landelijke sfeer:
Hoeve Sparrendam kiest u ook vanwege de landelijke sfeer. Tijdens een aperitief, barbecue of aan het begin van uw feestavond is het heerlijk bijpraten in de tuin tussen de fruitbomen. Voor zowel jong als oud een prettige omgeving.

Kom vrijblijvend sfeer proeven:
Een afspraak is snel gemaakt. Wij laten u graag de sfeer van Hoeve Sparrendam proeven en denken graag met u mee. Geheel vrijblijvend. Kiest u voor deze mooie locatie, dan kunt u op ons rekenen. Wij nemen graag de zorg voor een perfect verlopende festiviteit van u over en zullen tot in detail voldoen aan uw hooggespannen verwachtingen. Want sommige dingen vier je maar eens in je leven en dan moet dat gewoon een dag worden om nooit te vergeten!

Hoeve Sparrendam in het kort

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Hoeve Sparrendam


Veenwal 6 3871 KG Hoevelaken
0342424328 Klik om te bellen