Hoefslag Barneveld


Wencopperweg 52 3771 PP Barneveld
0342461724 Klik om te bellen

Over Hoefslag Barneveld

Bij Hoefslag Barneveld worden herinneringen geboren

Er is vrijwel altijd een concrete aanleiding voor een feest: een huwelijk, een jubileum, een speciale verjaardag, een reünie, een mooie zakelijke opdracht. Door even heel bewust stil te staan bij die mijlpaal, samen met de mensen die daar voor uw gevoel bij horen, maakt u er een momentum van. Een herinnering wordt geboren.

Geschenk

Een feest is een geschenk. Een cadeau aan uw gasten, maar zeker ook aan uzelf. Dat brengt een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee. Van u, als organisator. Van ons, natuurlijk, als facilitator. En van uw gast, die met zorg is geselecteerd en met een reden is gevraagd. Een uitnodiging is immers een blijk van vriendschap, liefde of collegialiteit. Een duidelijke boodschap die zegt: jij doet er toe, je bent speciaal. Voor mij, voor ons, voor het bedrijf.

VIP-behandeling

Bij Het Hoefslag onderstrepen we dat door u en uw gasten als VIP’s te behandelen. We leggen u volledig in de watten. Met een aantrekkelijk programma op een sfeervolle locatie, culinaire verwennerijen en een vlekkeloze organisatie. Leg uw dromen en wensen bij ons neer en wij brengen ze voor u tot leven.

Feestvreugde

Bij een cadeau gaat het vooral om de intentie waarmee het wordt gegeven. Maar de zorgvuldig gekozen inhoud, perfect afgestemd op de ontvanger, en de aantrekkelijke verpakking dragen wel bij aan de feestvreugde. Ze versterken de relatie en geven kleur aan de herinneringen.

Foto's

Partycentrum 't Hoefslag

Hoefslag Barneveld in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen
Tot 250 personen
Tot 300 personen
Tot 50 personen
Tot 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Jubilea
Partijen
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Hoefslag Barneveld


Wencopperweg 52 3771 PP Barneveld
0342461724 Klik om te bellen