Het Uilenbos


Beukenlaan 11 6741 KB Lunteren
0318-308533 Klik om te bellen

Over Het Uilenbos

Restaurant Het Uilenbos is prachtig gelegen midden in de Lunterse bossen op de Veluwe. Vanaf de A30 heeft u ons binnen 10 minuten gevonden. Ons restaurant is uitermate geschikt voor bruiloften, vergaderingen, feesten of diners. Het geografische middelpunt van Nederland is op loopafstand, wat een perfecte wandeling biedt voor een pauze of brainstorm.

VERGADERINGEN

Onze twee ruimtes zijn beide voorzien van audiovisuele middelen en WiFi en bieden plaats tot 100 personen in theateropstelling. Onze chef zorgt uiteraard voor een voedzame lunch of diner zodat jullie met nieuwe energie kunnen verder vergaderen.

BRUILOFTEN

Trouwen kan bij ons in het weiland op de kinderboerderij, in het bos of in de binnentuin. Bij minder weer toveren we de Pinkestal of de grote zaal om tot mooie trouwzalen. We kunnen elk deel van je huwelijksdag verzorgen: van ceremonie tot diner tot spetterend feest.

FEESTEN EN PARTIJEN

Bij Het Uilenbos ben je aan het goede adres voor uw feest, jubileum, diner, familiedag of een condoleance. Wij maken gebruik van verschillende arrangementen om het kiezen voor u makkelijk te maken. Wij pakken graag uit met een lekkere lunch, een BBQ-buffet of bijvoorbeeld een 3-gangen diner.

Foto's

Het Uilenbos in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Diners
Jubilea
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Restaurant
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Het Uilenbos


Beukenlaan 11 6741 KB Lunteren
0318-308533 Klik om te bellen