Het Dak Partycentrum


Tiendweg 9A 4142 EG Leerdam
0345613626 Klik om te bellen

Over Het Dak Partycentrum

Wilt u een sfeervol bedrijfsfeest, een evenement, workshop of een vergadering organiseren op een bijzondere locatie in midden Nederland of omgeving? Of wilt u een zaal huren voor een kraamfeest of een bruiloft? Partycentrum Het Dak in Leerdam is de perfecte plek! We beschikken over vier bijzondere zalen. De zalen bieden ruimte voor kleine en grote gezelschappen. We hebben een grote zaal waar een riant podium tot uw beschikking staat. Dit is voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie en er is een professionele beamer met vijf projectieschermen beschikbaar. De Molenzaal heeft een klassieke en stijlvolle uitstraling waar u uw bedrijfsfeest kunt houden met een receptie of een groot diner. De Molenzaal beschikt over een aanliggend terras aan het water, met een prachtig uitzicht op molen Ter Leede. Ook hebben wij twee kleinere zalen met unieke uitstralingen die geschikt zijn voor kleinere gezelschappen.

Het Dak is ook een officiële trouwlocatie, dat betekent dat u in één van de romantische feestzalen het ja-woord kunt uitspreken voor het oog van al uw gasten, waarna uw feest op passende wijze gevierd kan worden. Receptie, diner, buffet, bruidstaart, champagnetoren bij binnenkomst, bittergarnituur, koude hapjes, High Tea, gebak of vlaaienbuffet. Wij kunnen het allemaal leveren om uw gasten te verwennen. Er kan ook een Cocktailbar met vers fruit voor cocktails (met of zonder alcohol), smoothies of fruitbommen gehuurd worden. Ook is het mogelijk om uw gasten buiten te ontvangen op een sfeervol romantisch terras. Wij serveren hier graag een glaasje champagne of de net aangesneden bruidstaart.

De voordelen van het organiseren van een feest, evenement, workshop of vergadering bij Partycentrum Het Dak:

  • Zalen met ruimte voor kleine en grote gezelschappen.
  • Een unieke locatie
  • Zeer vriendelijke prijzen
  • Bijzondere wensen zijn mogelijk
  • Partycentrum Het Dak Leerdam is centraal gelegen in Nederland en hierdoor is het Partycentrum enorm goed bereikbaar voor gasten uit het hele land. Het Dak is 500m van station Leerdam gesitueerd en Het Dak heeft voor de deur een zeer ruim parkeerterrein met 270 plaatsen waar u vrij kunt parkeren.

Partycentrum Het Dak Leerdam is een unieke en geweldige locatie voor al uw feesten en meer! 

Foto's

Het Dak Partycentrum in het kort

Capaciteit

Tot 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Congressen
Cursussen
Exposities
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Het Dak Partycentrum


Tiendweg 9A 4142 EG Leerdam
0345613626 Klik om te bellen