Heerlickheijd van Ermelo


Staringlaan 1 3852 LA Ermelo
+31 341 56 85 85 Klik om te bellen

Over Heerlickheijd van Ermelo

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo is een luxueus 4-sterren hotel & spa op de Veluwe, aan de rand van het historische dorp Ermelo. Ons hotel, gelegen in prachtige, goed onderhouden tuinen met fonteinen en perfecte gazons, beschikt over 127 hotel kamers en suites, waaronder een bruidssuite en 2 minder validen kamers, uitgebreide vergaderfaciliteiten en congreszalen, een restaurant, schitterend bordes terras (in de terras top 10 in 2012), gezellige ruime lobby – lounge en bar Down Under met biljart en pooltafels. Daarnaast biedt het hotel het Beauty Center Babor Ermelo, Fitness en een wellness centrum met een overdekt zwembad, Turksstoombad, whirlpool en 2 finse sauna’s.

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo is de officiële trouwlocatie van de gemeente Ermelo – Trouwen in ons intieme prieel in de franse tuinen met fonteinen of in één van onze sfeervolle ruimtes als de Bibliotheek of Orangerie is de romantische setting voor uw bruiloft.

Op zoek naar een heerlijk wellness hotel, trouw- of congreslocatie in Midden Nederland op de Veluwe? Kom genieten bij Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Foto's

Achterkant Heerlickheijd van Ermelo

Heerlickheijd van Ermelo in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Heerlickheijd van Ermelo


Staringlaan 1 3852 LA Ermelo
+31 341 56 85 85 Klik om te bellen