Golfbaan De Zeeuwsche


Paukenweg 1 4337 WH Middelburg
0118-567490 Klik om te bellen

Over Golfbaan De Zeeuwsche

Aan de rand van Middelburg, in het hartje van Zeeland ligt de leukste en meest toegankelijke golfbaan van deze regio.

Onze prachtige 9 holes golfbaan is uitdagend en heeft uitstekende greens. Golfbaan De Zeeuwsche heeft een unieke aquarange. Vanaf de afslagplaatsen kunt u zowel in het water als op het gras slaan. Verder beschikken wij over een putting green waar u in alle rust kunt oefenen.

Vanuit ons gezelllige, hoger gelegen clubhuis heeft u een prachtig uitzicht op de baan. Alle seizoenen kunt u hier volop genieten: in de zon op ons terras, op lekker bij de openhaard. Iedereen is hier van harte welkom voor een kop koffie, een lekkere lunch of een gezellige borrel.

Golfbaan de Zeeuwsche is een toplocatie om een feestje te vieren. Ook beschikken wij over een vergaderzaal voor max. 10 personen, met de daarbijbehorende faciliteiten. U kunt natuurlijk gebruik maken van onze horeca en wij hebben voldoende parkeergelegenehid.

Een ontbijtvergadering, vergadering met lunch, viering van een huwelijksjubileum, een heerlijke zomerse barbeque op ons (gedeeltelijk overdekte) terras? Het kan allemaal. Op basis van uw wensen maken wij graag een passend voorstel.

Golfbaan De Zeeuwsche in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Cursussen
Diners
Jubilea
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Restaurant
Sportaccomodatie
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Golfbaan De Zeeuwsche


Paukenweg 1 4337 WH Middelburg
0118-567490 Klik om te bellen