Golden Tulip Keyser Breda


Keizerstraat 5 4811 HL Breda
0765205173 Klik om te bellen

Over Golden Tulip Keyser Breda

Als het op veelzijdigheid aankomt, spant Golden Tulip Keyser Breda Centre de kroon. Zowel zakelijk en privé als binnenshuis en buitenshuis kunt u verrassend veel kanten met ons op.

Golden Tulip Keyser Breda Centre is een Brabants, 4-sterren familiehotel in het centrum van Breda. Persoonlijke aandacht, hartelijkheid, huiselijkheid en genieten zijn voor ons belangrijke waarden. De enthousiaste inzet van ons hechte team, de warme, eigentijdse ambiance in het hotel, onze uitgebreide leisure- en zakelijke faciliteiten én onze bijzondere ligging nabij het bruisende stadshart van historisch Breda maken dat wij zowel de zakelijke – als vrijetijdsgast een unieke totaalbeleving kunnen bieden.

De één houdt van een volle Bourgogne, de ander drinkt liever een ronde Bordeaux. Smaken verschillen. Daarom bieden wij u de keuze uit 9 verschillende zalen, ieder met eigen kenmerken, ieder vernoemd naar een andere Franse wijnstreek. Ze lopen uiteen van een kleine, intieme vergaderruimte tot een grote zaal voor uw privé,- of personeelsfeest, training of congres. Er is altijd een zaal die aansluit op uw wensen en behoeften. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Foto's

Hotel Golden Tulip Keyser Breda voorkant

Golden Tulip Keyser Breda in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Personeelsfeesten
Recepties
Restaurant
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Golden Tulip Keyser Breda


Keizerstraat 5 4811 HL Breda
0765205173 Klik om te bellen