Flint theater, evenementen en congressen


Coninckstraat 60 3811 WK Amersfoort
033 - 4 229 230 Klik om te bellen

Over Flint theater, evenementen en congressen

Beleef de magie van het theater tijdens uw congres, evenement of zakelijke bijeenkomst in Flint! Bent u op zoek naar een locatie voor een congres, evenement of vergadering? Dan bent u bij Flint aan het juiste adres! Flint heeft namelijk alles in huis om van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Een locatie waar u zich thuis voelt en die uw gast zal onthouden. Flint ligt centraal in het midden van het land, nabij de snelweg en toch middenin het historische centrum van Amersfoort. Flint beschikt over flexibele ruimtes die aan te passen zijn aan uw wensen.


De Rabobank theaterzaal is de perfecte locatie voor als u net dat extra vleugje sfeer aan uw congres mee wilt geven. Een mooie zaal met goede akoestiek en uitgebreide technische mogelijkheden. Deze theaterzaal is geschikt voor maximaal 800 personen. Een inspirerende locatie voor een congres, seminar of productpresentatie. En wat dacht u van een borrel of diner op het toneel?

De AFASzaal is een goede plek voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst. Deze zaal kenmerkt zich door de flexibele opstelling. De capaciteit van deze zaal is tot op het laatste moment gemakkelijk aan te passen, waardoor er nooit lege plekken in de zaal zijn. De AFASzaal is uitermate geschikt voor een congres, beurs of een spetterend bedrijfsfeest. Flint beschikt over een uitstekende eigen theaterkeuken. Onze horeca manager denkt graag mee over de culinaire invulling en kan het thema van uw bijeenkomst doorvoeren in het menu. Uiteraard met de verse streekproducten van onze lokale leveranciers.

Als u voor Flint kiest, bent u ervan verzekerd dat uw evenement gegarandeerd een succes wordt. Wij bieden onze gasten een unieke totaalbeleving. Proef de culinaire hoogstandjes van onze chefkok, beleef de magie van het theater en ervaar de gastvrijheid van onze medewerkers. Wij staan voor het ontzorgen en verrassen van u en uw gasten! Onze evenementencoördinatoren organiseren samen met u uw ideale congres, evenement of bijeenkomst. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan het einde van het evenement werkt u met dezelfde contactpersoon. U bent van harte welkom voor een rondleiding!

Foto's

Flint theater, evenementen en congressen in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Flint theater, evenementen en congressen


Coninckstraat 60 3811 WK Amersfoort
033 - 4 229 230 Klik om te bellen