Felix Meritis


Keizersgracht 324 1016 EZ Amsterdam
020 6262321 Klik om te bellen

Over Felix Meritis

De bijzondere architectuur, de enorme ruimtelijke capaciteit én het monumentale karakter van het gebouw, maken Felix Meritis tot een inspirerende plek. Het pand ligt midden in de grachtengordel; door de Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoed.

Felix Meritis (‘Gelukkig door Verdiensten') opende in 1788 de deuren als Tempel der Verlichting en staat nog steeds symbool voor de intellectuele vrijheid en tolerantie die de stad Amsterdam ademt.

Er zijn zeven karakteristieke zalen, elk met een eigen geschiedenis en vrijwel geheel in oorspronkelijke staat maar met het comfort en de technische kwaliteiten van nu. Hier krijgt u de ruimte een eigen sfeer te creëren, van modern tot klassiek, zakelijk of kosmopolitisch. Conferenties, congressen, (product)presentaties, vergaderingen, recepties, podiumkunsten, debatten of lezingen vinden plaats in het gebouw. Felix is bovendien een officiële trouwlocatie.

Uw projectmanager bespreekt uw persoonlijke wensen en mogelijkheden met u door. Van de inrichting en technische faciliteiten tot aan het pure en smaakvolle eten en drinken. Alles in samenwerking met ons gastvrij, ervaren, praktisch en professioneel personeel.

Tijdens het 225-jarig bestaan van Felix Meritis in 2013, kunt u een exclusieve borrel of receptie organiseren bovenop het Observatorium met een prachtig uitzicht over de stad; 360 graden rond. Een van de best bewaarde geheimen van de stad!

Foto's

Felix Meritis in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Felix Meritis


Keizersgracht 324 1016 EZ Amsterdam
020 6262321 Klik om te bellen