ERA Studio's co


Dr. Kortmannweg 5 5804 BB Venray
06 53427123 Klik om te bellen

Over ERA Studio's co

ERA Studio’s: de perfecte locatie voor uw feest of evenement

Bent u op zoek naar een bijzondere, sfeervolle locatie voor uw bedrijfs- of personeelsfeest, jubileum, bruiloft of receptie? Of zoekt u een moderne, functionele ruimte voor uw vergadering, teambuilding of training? ERA Studio’s biedt een unieke en flexibele oplossing voor evenementen van elke omvang.

Met twee horecaruimtes en een sfeervolle grote zaal met een moderne elegante inrichting en aanpasbare verlichting, biedt ERA Studio’s voldoende ruimte voor maximaal 200 gasten. Bij mooi weer kan dit ook buiten in de binnentuin.

ERA Studio's is een van de mooiste trouwlocaties van Noord-Limburg en de ideale locatie voor een bijzondere meeting, productpresentatie of uniek event.

Locatie en bereikbaarheid

ERA Studio’s is gevestigd te Venray, op loopafstand van het gezellige centrum. Met ruime parkeergelegenheid en met de auto binnen een half uur bereikbaar vanuit Venlo of Nijmegen.

Arrangementen

Met onze arrangementen-op-maat, van heerlijke gerechten tot een inrichting met audiovisuele ondersteuning, biedt ERA Studio’s alles wat u nodig heeft om een onvergetelijke ervaring te creëren. Op basis van uw persoonlijke wensen kunnen wij zorgdragen voor aankleding, catering, muziek en entertainment. We bespreken graag uw doelstelling en wensen en komen op basis daarvan met een passende invulling op maat.

Catering

ERA Studio’s biedt diverse mogelijkheden op het gebied van lunch, diner, borrelen en private dining. Indien gewenst kunnen wij exclusieve culinaire gerechten voor u bereiden op de houtskoolgrill, Kamado BBQ of gietijzeren Kasan. Bereiding in onze professionele rookkast zorgt voor een bijzondere smaakbeleving.

Overnachten

Het comfortabele en goed uitgeruste gastenverblijf naast ERA Studio’s biedt u de mogelijkheid om na afloop van de feestdag of event met uw gasten te blijven overnachten.

Opnamestudio/concertzaal

ERA Studio's beschikt ook over de capaciteit en faciliteiten om een concert, professionele opname en/of andere muzikale activiteiten te organiseren. Met een adembenemende akoestiek, luxueuze inrichting en een fijne sfeer wordt elk optreden tot een onvergetelijke ervaring. Wij verbinden graag het publiek, artiesten en andere specialisten, leveren diensten van hoge kwaliteit, die ook interessant zijn voor kleine organisaties zoals impresariaten of amateurverenigingen.

Wij als team van ERA Studio’s verwelkomen onze gasten in warmte en sfeer, zoals in ons eigen huis. ERA Studio’s staat voor samen mensen inspireren, uitdagen en vermaken.

- Oksana Titova en Rangel Silaev

ERA Studio’s introductievideo: youtu.be/E9oaU7bDQa0 ; youtu.be/Voc3A1JO9JI
een paar leuke projecten in de zaal: youtu.be/nIioc0GCRlA; youtu.be/2GtbtBnSMdQ

kamerton@wxs.nl tel. +31653427123
www.rangel.nl
www.erastudios.nl www.stemvorkvenray.nl

ERA Studio’s
Dr. Kortmannweg 5

5804 BB Venray

Foto's

ERA Studio's co in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
High tea
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

ERA Studio's co


Dr. Kortmannweg 5 5804 BB Venray
06 53427123 Klik om te bellen