Den Engel Hotel - Brasserie - Party & Outdoorfun


Singel 3 5111 CD Baarle nassau
0135079330 Klik om te bellen

Over Den Engel Hotel - Brasserie - Party & Outdoorfun

Al meer dan 100 jaar kunt u bij ons terecht voor onvergetelijke personeelsfeesten, familiefeesten, huwelijksfeesten, actieve of recreatieve dagen, recepties, vergaderingen, productpresentatie’s en congressen. Maar ook voor hotelovernachtingen en catering aan huis of op de zaak bent u bij ons aan het juiste adres. Wat u ook te vieren heeft, onze Brabantse gastvrijheid staat te allen tijde centraal.
Aanvragen van 10 tot 400 gasten worden door een creatief team van enthousiaste medewerkers omgezet in een hedendaags en allesomvattend programma op maat; zowel actief, recreatief, informatief als culinair voor elk budget. Al onze outdoor-activiteiten zijn TÜV gecertificeerd en dus 100% veilig.

Om de dag met uw eigen gezelschap te beleven beschikken wij over sfeervolle aparte zalen en voldoende parkeergelegenheid.
De betreffende onderdelen zijn opgebouwd uit diverse arrangementen, maar ook uit losse onderdelen. Zo heeft u de mogelijkheid om zelf uw dag of feest samen te stellen. Natuurlijk denken wij graag met u mee; bel of mail hiervoor tijdens kantooruren ons reserveringskantoor. Indien u persoonlijk bij ons langs wilt komen om te brainstormen over de mogelijkheden verzoeken wij u een telefonische afspraak te maken. U bent van harte welkom.

Den Engel Hotel - Brasserie - Party & Outdoorfun in het kort

Capaciteit

Tot 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Den Engel Hotel - Brasserie - Party & Outdoorfun


Singel 3 5111 CD Baarle nassau
0135079330 Klik om te bellen