de Zweedse Kapel


Arnhemseweg 164-2 7335 DN Apeldoorn
06 42837313 Klik om te bellen

Unieke, sfeervolle locatie en gratis parkeren
Zelf eten en drinken meenemen
Geen verjaardagen of feestjes

Over de Zweedse Kapel

Sfeervolle locatie te huur buiten het centrum van Apeldoorn grenzend aan het Westenenkerpark met voldoende parkeerruimte achter het gebouw.

Het kerkje is een gemeentemonument en is recentelijk gerenoveerd en gemoderniseerd. Het is uitermate geschikt voor kleine groepen. De zaal wordt aan één gezelschap tegelijk verhuurd, dus geen andere mensen aanwezig.

De kerkzaal is een lichte ruimte met veel mogelijkheden zoals vergaderingen, presentaties, repetities etc... Wij hanteren een maximum van 50 personen.

De keuken is uitgerust met vaatwasser, koelkast, combimagnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, nespresso en servies. Tafels en stoelen zijn ook aanwezig.

In het hele gebouw is WiFi en verwarming. Ook kan er tegen een geringe vergoeding gebruik worden gemaakt van een beamer en/of geluidsinstallatie.

Drinken en eventueel eten mag zelf worden meegenomen, dit maakt het voor u erg aantrekkelijk om de kosten laag te houden. Overigens bieden wij wel de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding onze koffie, thee of frisdrank te gebruiken.

Het gebouw wordt op zondagen niet verhuurd i.v.m. onze erediensten en ook niet voor verjaardagen, feestjes en partijen.

Foto's

Vooraanzicht gebouw

de Zweedse Kapel in het kort

Capaciteit

Tot 50 personen

Mogelijkheden

Cursussen
Repetities
Vergaderingen

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

de Zweedse Kapel


Arnhemseweg 164-2 7335 DN Apeldoorn
06 42837313 Klik om te bellen