De Wapser Herberg Hotel Restaurant


Ten Darperweg 104 7983 KP Wapse
0521551278 Klik om te bellen

Over De Wapser Herberg Hotel Restaurant

Aan de rand van het Drentse dorpje Wapse, middenin natuurgebied Het Drents-Friese Wold, staat hotel restaurant de Wapser Herberg. Oude tijden herleven in deze nostalgische en sfeervolle herberg, die al ruim een eeuw dienst doet als rustpunt voor passanten.

Door de unieke locatie in combinatie met parkeergemak, vriendelijk personeel en een goede keuken, is onze herberg het perfecte startpunt voor een verkenningstocht door Drenthe. Maar ook voor een tussenstop tijdens uw fietstocht of wandeling biedt de Wapser Herberg volop mogelijkheden. In beide gevallen staat de verse koffie voor u klaar!

Ontspannen in de natuur, actief op zoek naar het avontuur of genieten van heerlijke gerechten het kan allemaal in en rond De Wapser Herberg.


Onze sfeervolle zaal is een zeer geschikte locatie voor speciale gelegenheden als bruiloften, familiefeesten en reünies. Maar ook voor het organiseren van workshops en bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht. Voor groepen vanaf 20 personen verzorgen wij exclusieve buffetten. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van oud-Hollandse spelen.

In de zaal bevindt zich het grootste schilderij van Drenthe. Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs voor een kijkje!

Foto's

De Wapser Herberg Hotel Restaurant in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Vergaderingen

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

De Wapser Herberg Hotel Restaurant


Ten Darperweg 104 7983 KP Wapse
0521551278 Klik om te bellen