De Pompstee Zalencentrum


Brink 25 9301 JK Roden
0505014400 Klik om te bellen

Over De Pompstee Zalencentrum

Centraal gelegen in Noord Nederland vindt u in de kop van Drenthe het sfeervolle dorp Roden. Van oudsher een echt Drents brinkdorp. Tegenover deze Brink staat de Pompstee.

Een sfeervol en gezellig ingericht Zalencentrum met zalen van 10 tot 1200 personen. De flexibiliteit van de zalen gecombineerd met de smaakvolle inrichting vormen de ideale basis voor uw evenement.

Van een intiem etentje in het Restaurant tot een zakelijk congres met een feestelijke afsluiting. De Pompstee heeft een regionale functie als het gaat om bruiloften, recepties, jubilea, congressen, vergaderingen en legio andere arrangementen.

De altijd correcte bediening en het ervaren management zorgen ervoor dat u zich thuis voelt, één stap over de drempel van het monumentale pand overtuigt u al van het goede gevoel van dit bedrijf.

Naast Café het Pompje, de gezellige Kelderbar, het Steak restaurant, een verwarmd terras met uitzicht op de Brink en de multifunctionele “Grote zaal” is er een ruime parkeergelegenheid èn uiteraard een rookruimte aanwezig.


Laat u informeren over de vele mogelijkheden, wij vertellen u graag waarom wij zo trots zijn op de Pompstee!
Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Foto's

De Pompstee Zalencentrum in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

De Pompstee Zalencentrum


Brink 25 9301 JK Roden
0505014400 Klik om te bellen