De Cammeleur


Hoge Ham 126 5104 JK Dongen
0162-312000 Klik om te bellen

Over De Cammeleur

De Cammeleur is de sociaal-culturele ontmoetingsplek in het centrum van Dongen. Elke Dongenaar heeft de spreekwoordelijke sleutel tot deze moderne multifunctionele accommodatie. De vier organisaties die in De Cammeleur gevestigd zijn - Stichting DonckHuys, Bibliotheek Theek 5, Het KunstPodium en ContourdeTwern - bieden samen een laagdrempelig belevingshuis voor alle leeftijden, een uniek concept!


De Cammeleur inspireert en daagt haar bezoekers uit om mee te doen in de Dongense samenleving. Een ontmoetingsplek in het hart van de gemeente, waar alles mogelijk is. Een plek om te genieten van theater- en podiumkunsten of juist jezelf te ontpoppen tot artiest. Een plek om kennis op te doen, te groeien en ook jouw steentje bij te dragen.

Zo kun je bijvoorbeeld een theatervoorstelling bezoeken, muziek- of dansles volgen, boeken lenen, studeren, flexwerken of je aanmelden als vrijwilliger. Ook kun je in De Cammeleur cursussen en workshops volgen. Ontwikkel jezelf! In het Grand Café geniet je van een kop koffie, een sandwich of een verkoelend drankje. Of verras eens iemand met een Cammeleur Cadeaubon!

De Cammeleur heeft ruime openingstijden. Neem eens een kijkje op onze website: www.decammeleur.nl

#watDongendoet!

Foto's

De Cammeleur

De Cammeleur in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Congressen
Cursussen
Jubilea
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

De Cammeleur


Hoge Ham 126 5104 JK Dongen
0162-312000 Klik om te bellen