De Bossche Kelders


Visstraat 42a 5211 DN 's-Hertogenbosch
073 613 67 77 Klik om te bellen

Over De Bossche Kelders

Dertiende eeuw

De Bossche Kelders bestaan uit een drietal gerestaureerde kelders, de oudste is de Steurkelder, vernoemd naar het bovenliggende monumentale pand “De Gulden Steur”
Deze kelder dateert uit de 13e Eeuw. De beide andere kelders zijn vernoemd naar vroegere bovenliggende panden, te weten “in de Keyser“ en “De Swaen”. Deze twee kelders vormen sinds 1637 een geheel. In 1984 volgde een grondige restauratie waarbij de authentieke stijl bewaard bleef.

Stijlvol en sfeervolle kelders

Het resultaat: stijlvolle maar vooral ook sfeervolle ruimten, bij uitstek geschikt voor de ontvangst van besloten gezelschappen. Kortom een prachtige feestlocatie in Den Bosch voor het vieren van bv. uw verjaardag, personeelsuitje , familiereunie of trouwdag.

U proeft de Bourgondische sfeer al bij het maken van een afspraak, onder het genot van een drankje krijgt u alle inlichtingen. De kelders kunnen worden ingericht naar uw wensen. De mogelijkheden zijn daartoe onbeperkt vanaf minimaal 25 gasten ( voor een feestavond minimaal 40 gasten) tot max.150 gasten.

De Bossche Kelders in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

De Bossche Kelders


Visstraat 42a 5211 DN 's-Hertogenbosch
073 613 67 77 Klik om te bellen