De Bonte Wever Assen


Stadsbroek 17 9405 BK Assen
0592356000 Klik om te bellen

Over De Bonte Wever Assen

Naast een gezellig avondje uit, plezierig dineren, fanatiek sporten en recreëren of comfortabel overnachten, kunt u bij De Bonte Wever ook uitstekend terecht voor zakelijke aangelegenheden zoals presentaties, workshops, trainingen, seminars etcetera. De Bonte Wever is uw zakenpartner bij uitstek en biedt alle faciliteiten voor een succesvolle bijeenkomst.

De Bonte Wever beschikt over diverse zalen die variëren in grootte, inrichting en opstelling. Allen zijn luxe ingericht en voorzien van diverse vergader- en horecafaciliteiten.

Met name de grootste zaal binnen het complex biedt unieke mogelijkheden. De Plaza heeft een vloeroppervlakte van circa 2000 m2 en biedt plaats aan gezelschappen tot maar liefst 2000 personen! Met een betoverend decor en sfeervolle ambiance verschaft deze locatie vele mogelijkheden, uiteenlopend van een fantastische feestavond tot een succesvolle seminar of briljante beurs.

Combineer het zakelijk met het aangename… Koppel aan uw zakelijk samenzijn een moment van ontspanning en recreatie. Breng een bezoek aan het subtropisch zwem- en saunaparadijs met diverse baden en faciliteiten als whirlpools, kruidenbaden en sauna's. Ook sporten in de fitnessruimte behoort tot de mogelijkheden.

Nieuws!

16 maart 2017 - De Bonte Wever breidt fors uit!
De komende periode breidt De Bonte Wever fors uit. Met de uitbreiding verbeteren wij ons aanbod richting u nog verder en wensen wij veranderingen door te voeren op het gebied van kwaliteit.

 

Voor meer informatie omtrent de uitbereiding kunt u het officele persbericht bekijken op onze website. 

 

Foto's

Aanzicht

De Bonte Wever Assen in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen
Tot 100 personen
Tot 250 personen
Tot 300 personen
Tot 50 personen
Tot 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

De Bonte Wever Assen


Stadsbroek 17 9405 BK Assen
0592356000 Klik om te bellen