De Balletzaal


Hugo de Grootlaan 1 1422 BR Uithoorn
06 51148353 Klik om te bellen

Inspirerende plek met mooie houten vloer
Yamaha C3 vleugel aanwezig
Gratis parkeren

Over De Balletzaal

DE BALLETZAAL De Balletzaal is een ruimte van ca. 80 m2 op de bovenste etage van een oorspronkelijk door Gerrit Rietveld als multifunctionele kerk ontworpen gebouw in Uithoorn. Dit unieke pand ligt aan een vijver in het centrum van Uithoorn en biedt naast De Balletzaal onderdak aan Grand Café Gerrit en een klein intiem filmtheater.

RUIM EN LICHT, MET MOOI UITZICHT De Balletzaal is van oorsprong daadwerkelijk als balletzaal ontworpen en gebruikt. De originele vloer is nog steeds in gebruik en in goede conditie. De lichtval aan 2 kanten door de voor Rietveld typerende horizontale raampartijen geeft de ruimte zijn eigen karakteristieke sfeer.

MUZIEK- & DANSREPETITIES, CURSUSSEN, WORKSHOPS De Balletzaal is te huur voor uiteenlopende activiteiten, zoals lezingen, cursussen, vergaderingen, workshops, exposities, concertjes etc. De ruimte is niet beschikbaar voor feestjes. De zaal beschikt over een muziekinstallatie met bluetooth, een vleugel (Yamaha C3), een groot beeldscherm voor presentaties, een flipover bord, een moderne keuken met koffie- en theezetfaciliteiten, koelkast, magnetron en afwasmachine.
De zaal biedt plaats aan maximaal 25 aanwezigen (op last van de brandweer) en voor dit aantal bezoekers zijn ook stoelen aanwezig.

De Balletzaal is uniek voor bijeenkomsten met kleine groepen vanwege de ruimte die je ervaart en het prachtige licht

Foto's

De Balletzaal in Uithoorn

De Balletzaal in het kort

Mogelijkheden

Cursussen
Exposities
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Repetities
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Team

Onze locatie

Logo De Balletzaal

De Balletzaal

De Balletzaal


Hugo de Grootlaan 1 1422 BR Uithoorn
06 51148353 Klik om te bellen