De Avenue


Waterstraat 5 4811 WZ Breda
076 206 5011 Klik om te bellen

Unieke evenementenlocatie

Over De Avenue

Midden in het hart van Breda vindt u de mooiste evenementenlocatie die Brabant rijk is, De Avenue. Deze unieke locatie is de perfecte locatie voor vergaderingen, personeelsfeesten en al uw andere (zakelijke) bijeenkomsten.

Achter de karakteristieke deuren van de voormalige schuilkerk, schuilen twee prachtige en sfeervolle zalen met beide een authentieke sfeer. De twee zalen bieden ruimte aan diverse groepssamenstellingen van verschillende grote. De Sociëteit (bovenzaal) is te herkennen aan het gewelfde plafond, de houten vloeren en de bijzondere oude bar welke de ruimte een warme, sfeervolle uitstraling geeft. Beneden vind je de Theaterzaal, bijzondere kenmerken van deze zaal zijn onder andere de, aan weerszijde, balkons, het hoge podium en het balzaal gevoel dat het met zich meebrengt.

Beide zalen zijn voorzien van eigen faciliteiten zoals toiletten, garderobe, bar en een podium. Tevens beschikken de zalen over een eigen licht-en geluidsinstallatie. Ook beschikt De Avenue over een eigen keuken en verzorgt alle catering zelf. Van een uitgebreid driegangendiner tot een walking-dinner of een lekker lunch buffet. Hierin kunnen wij variëren en denken wij, samen met onze chef-kok, graag met u mee.

De medewerkers van De Avenue verzorgen uw evenement tot in de puntjes. Voor meer informatie over de mogelijkheden zitten onze medewerkers altijd voor u klaar en helpen u met plezier verder.

Foto's

De Avenue

De Avenue in het kort

Capaciteit

Tot 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Congressen
Cursussen
Diners
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

De Avenue


Waterstraat 5 4811 WZ Breda
076 206 5011 Klik om te bellen