Danscentrum Dekker


Wooldriksweg 150 7512 AW Enschede
053 570 3407 Klik om te bellen

Over Danscentrum Dekker

Wat is Danscentrum Dekker?

Danscentrum Dekker is gevestigd aan de rand van de binnenstad van Enschede. Onze prachtige danszaal, waar we normaal diverse danscursussen geven, verhuren we ook voor kleine en grote feestjes en bijeenkomsten. Overdag is ons danscentrum de perfecte locatie voor workshops, trainingen, cursussen of presentaties. In de avonduren is onze zaal met bargedeelte de ideale plek voor bruiloften, verlovingsfeesten, grote verjaardagen of personeelsfeesten. Laat ons jouw wensen weten, dan maken wij er samen met jou een geslaagd geheel van!

Zaalverhuur voor kleinere en grotere feestelijkheden

Ons danscentrum kan gehuurd worden als locatie voor diverse feestjes of bijeenkomsten. Dankzij de fijne locatie aan de rand van de binnenstad van Enschede en de eigen parkeerplaats achter de zaal, is onze accommodatie altijd goed bereikbaar. Binnen ben je zeker van een moderne en sfeervolle inrichting mét airconditioning! Door de oppervlakte van 450m2, waarvan 210m2 dansvloer en een gezellig bargedeelte, is de zaal geschikt voor groepen van 75 tot 200 personen. Ideaal voor jouw jubileum of bruiloft! Je feestje wordt voor jou op maat gemaakt, waarbij we natuurlijk rekening houden met jouw wensen.

 

Danscursussen: Van stijldansen tot Zumba

Wil jij jouw bruiloft vieren bij Danscentrum Dekker en zelf de dansvloer openen, maar heb je nog nooit eerder gedanst? Bij ons kun je niet alleen je huwelijksfeest vieren, maar ook lessen nemen zodat jullie eerste dans op de grote dag goed uit de verf komt. Daarnaast bieden wij danscursussen in stijldansen, Zumba en La Blast Latin Solo Fitness voor alle niveaus: van beginners tot gevorderden. Of je nu jonger of ouder bent, met z'n tweeën of alleen de dansvloer op wilt: bij Danscentrum Dekker kan het allemaal!

Waarom kiezen voor Danscentrum Dekker?

Wat onderscheidt onze zaal van andere zaalverhuuraanbieders in de omgeving? Heel simpel: wij staan gegarandeerd voor service en persoonlijk contact. Jouw feest wordt volledig op maat gemaakt, in overleg en voor een betaalbare prijs. Daarnaast is onze zaal ruim, modern en voorzien van airco. Ten slotte zijn we uitstekend te bereiken per fiets, auto en openbaar vervoer. Onze zaal ligt op slechts 5 minuten lopen van het station en is goed bereikbaar vanaf de N35. Je auto zet je vervolgens veilig op onze eigen parkeerplaats achter het pand.

Geïnteresseerd geraakt in het afhuren van onze prachtige zaal? Neem dan gauw contact met ons op!

Danscentrum Dekker, voor volop sfeer en ruimte!

Foto's

Danscentrum Dekker in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Bedrijstrainingen en -cursussen
Bruiloften
Buffetten
Cursussen
Exposities
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Sportaccomodatie
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Danscentrum Dekker


Wooldriksweg 150 7512 AW Enschede
053 570 3407 Klik om te bellen