Costa del Zeumeren


Garderbroekerweg 50 3781 JB Voorthuizen
0620421106 Klik om te bellen

Over Costa del Zeumeren

Ons grote practische huis De Eik is een ideale gelegenheid om uw verjaardag, uw familiedag of uw personeelsuitje te organiseren.

Vanwege de 1,5 meter maatregel is het mogelijk om met een gezelschap tot 30 personen in De Eik te verblijven. De Eik heeft een ruime keuken en onze catering is helemaal top. U verteld ons uw wensen en wij zorgen voor de gezellige aankleding van de zaal en regelen de koffie, thee, gebak of appeltjes-cake bij aankomst tot de zoutjes, de koude/warme hapjes en drankjes tot het uitgebreide en niet te versmaden warme buffet of de zéér complete huisgemaakte barbecue. Ook is het mogelijk om aan het einde van de avond heerlijke frietjes of een sausijzenbroodje rond te serveren! Er zijn voldoende toiletten en er is een buiten terras overdekt met Party Pop-Up tent. Door het gebruik van deze Pop-Up tent is het ook mogelijk om een paar personen extra uit te nodigen. Wel houden wij ons strikt aan de maatregelen die door het RIVM zijn besloten in overleg met de overheid. Op het terrein staan speeltoestellen voor de hele kleintjes en ook voor de kids tot 14 jaar. Er zijn twee tafeltennistafels en een volleybalveld met net. Tevens kunt u gebruik maken indien gewenst van de speeltent waar de kids allerlei gezellige spellen kunnen spelen. Het recreatiegebied Zeumeren is pal aan ons terrein en u kunt bij ons leuke en sportieve activiteiten regelen. Kortom al met al wordt uw verjaardag, familiedag of personeelsuitje een heerlijke dag door al deze mogelijkheden die u thuis niet kunt creëren.

Voor kleinere gezelschappen hebben wij onze twee zalen "t Steenuiltje en De Beuk. Dit zijn twee leuke knusse accommodaties voor een gezelschap van 10 tot 25 personen. Ook deze accommodaties staan bijna pal aan het recreatiegebied Zeumeren te Voorthuizen.

Alle drie onze locaties zijn zéér geschikt voor vergadering, training, cursus en workshop.

Ook voor uw feestje of bedrijfs-uitje zijn onze accommodaties bijzonder geschikt.

Het is ook mogelijk om alle accommodaties te huren.

De zalen zijn huiselijk ingericht en alles is compleet.

Beamerscherm, whiteboard, flipover, tv, cd speler en WIFI zijn aanwezig.

Verder is alle inventaris aanwezig. 

Tevens bestaat de mogelijkheid voor overnachting met uw gezelschap.

Voor meer informatie over activiteiten, koffietafel, barbecue en buffetten kunt u ons een mailtje sturen op info@costadelzeumeren.nl

Of u neemt vast een kijkje op onze website www.costadelzeumeren.nl

Graag zien wij u spoedig op Costa del Zeumeren.

Foto's

Costa del Zeumeren in het kort

Capaciteit

Tot 50 personen

Mogelijkheden

Alpha cursus
Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
High tea
Jubilea
Kerkdienst
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Sportaccomodatie
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Costa del Zeumeren


Garderbroekerweg 50 3781 JB Voorthuizen
0620421106 Klik om te bellen