Champ Aubert


Boterbloem 1 3972 SB Driebergen-Rijsenburg
0343 514 233 Klik om te bellen

Over Champ Aubert

Champ Aubert is, zoals de gevelsteen boven de deeldeuren aangeeft, in 1852 gebouwd. De naam Champ Aubert voert echter verder in de geschiedenis terug en wel 38 jaar daarvoor.Het herinnert aan een klein Frans dorp met die naam. Op 10 februari 1810 woede er bij deze plaats een veldslag tussen de Fransen onder bevel van Napoleon, en Russische troepen. In deze slag streed aan Napolion's zijde de Nederlandse baron H.J.C.J. van Heeckeren van Enghuizen als officier mee. Deze baron had vele bezittingen, hij huwde een schatrijke vrouw en verkreeg later steeds meer eigendommen. Vooral op latere leeftijd liet hij vele boerderijen bouwen en verbouwen. Deze boerderijen kregen van hem vaak namen van plaatsen waar hij vroeger onder Napoleon had gevochten. Vele van deze boerderijen zijn tot in onze tijd nog bewaard gebleven waaronder Champ Aubert in Driebergen Rijsenburg.

Champ Aubert is de vergaderplaats voor veel grote en kleine bedrijven. Uw vergadering wordt geheel naar wens door ons verzorgd.

De sfeervolle boererij heeft diverse zalen voor 5 tot 120 personen die voor verschillende doeleinden kunnen worden ingericht.De vergader zalen zijn modern ingericht met lcd schermen en airconditioning.

Champ Aubert is makkelijk berijkbaar vanaf de A 12 en met het openbaar vervoer. Gratis parkeren op eigen terrein.

Ook voor feesten is Champ Aubert de perfecte gelegenheid. De privacy, kleinschaligheid en uitstekende verzoging waarbij alles wordt geregeld, zoals hapjes, drankjes en buffetten. Bij mooi weer kan ook van het aansluitende terras gebruik gemaakt worden. Bij feesten heeft u het alleen recht van de boerdeij dus geen last van andere gasten.

De rust en het persoonlijk karakter van de boerderij worden door talrijke gasten als bijzonder prettig ervaren.

Champ Aubert in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
High tea
Jubilea
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Champ Aubert


Boterbloem 1 3972 SB Driebergen-Rijsenburg
0343 514 233 Klik om te bellen