Bussemakerhuis


Ennekerdijk 11 7622 ED Borne
074-2669636 Klik om te bellen

Over Bussemakerhuis

FEESTELIJK

Museum Bussemakerhuis is gevestigd in een monumentaal pand en beschikt over een sfeervolle vergaderlocatie centraal gelegen in Twente. 

In de zomermaanden kunt u tevens gebruik maken van onze tuin en boomgaard. De locatie is bescheiden qua omvang maar groot in sfeer!

Catering is vanzelfsprekend mogelijk en wordt naar uw wensen ingevuld. Wij werken veel samen met restaurant Dorset maar u bent natuurlijk vrij om te kiezen voor een restaurateur naar uw keuze.

Kortom deze unieke locatie leent zich uitstekend voor diverse ontvangsten alsr een informele borrel, een besloten receptiet of een sfeervolle diner.  

 
VERGADEREN

Het huis beschikt over een lichte ruime tuinkamer waar u met uw gasten rustig kunt vergaderen of een bijeenkomst kunt houden. Voor presentaties beschikken wij over een beamer, een draadloos internet verbinding en kunnen we u faciliteren met de catering. 

TROUWLOCATIE
Waar kan dat beter dan in het romantisch en sfeervolle Bussemakerhuis. Deze locatie liggend in het beschermd dorpsgezicht van "Oud Borne" leent zich uitstekend voor een huwelijksvoltrekking. Het pand beschikt over een prachtige stijlkamer met uitzicht over een fraaie tuin. De locatie is geschikt voor gezelschappen tot 20 personen.

Foto's

Bussemakerhuis in het kort

Capaciteit

Tot 50 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Condoleances
Cursussen
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Onze locatie

Bussemakerhuis


Ennekerdijk 11 7622 ED Borne
074-2669636 Klik om te bellen