Buitengoed Fredeshiem


Eiderberg 2 8346 KJ De Bult
0521-535100 Klik om te bellen

Over Buitengoed Fredeshiem

Buitengoed Fredeshiem in de bossen van de Bult bij Steenwijk

Buitengoed Fredeshiem biedt een sfeervol 3-sterren hotel, restaurant, vergaderzalen, trouwkapel en trouwkuil in het bos, vakantiehuizen en groepsaccommodaties. 

Het hotel beschikt over 35 standaard 3-sterrenkamers. Op het 14ha terrein vindt u 7 vakantiehuizen geschikt voor 6 gasten, Vakantiehuis Hiemsherne geschikt voor 14 personen, en 2 grote groepsaccommodaties elk geschikt voor 20 gasten.

De eigen trouwkapel en bijzondere trouwkuil in het bos maken Fredeshiem tot een ideale en romantische trouwlocatie. Voor het feest kan gebruik gemaakt worden van onze grote feestzaal.

Buitengoed Fredeshiem is daarnaast een perfercte locatie om te vergaderen, een training te geven, presentatie of congres.

In het voormalig Friesch Doopsgezinde Broederschapshuis hebben we de beschikking over maar liefst 7 zalen met alle moderne voorzieningen. Ongeacht wat uw reden is, bij Buitengoed Friedeshiem kunt u prima terecht voor werkoverleg.

De unieke vergaderlocatie van Buitengoed Fredeshiem in Overijssel is voor meerdere werk gerelateerde zaken te gebruiken, zoals:

Teambuilding;
Brainstormen;
Nieuwe vaardigheden leren;
Inspiratie opdoen;
Bedrijfsplannen opstellen;
Ledenvergadering.

De ideale vergaderlocatie

Ons doel is dat de mensen in Buitengoed Fredeshiem loskomen van de normale werkomgeving, waardoor de mooiste ‘zaken’ kunnen ontstaan. Bijkomend voordeel is dat we slechts 20 autominuten verwijderd zijn van Zwolle en Heerenveen. Bij Buitengoed Friedeshiem kunt u in alle rust actief aan de slag. Wij verwelkomen u graag met uitstekende vergader- en trainingsfaciliteiten, een zeer smakelijke keuken, attente medewerkers en een buitengewone omgeving. We hebben alles in ‘huis’ om uw één- of meerdaagse conferentie, presentatie of vergadering te laten slagen.

Behalve onze fraaie trainingsaccommodaties, staat een prachtig natuurgebied tot uw beschikking voor outdoor sessies. Ook uw bedrijfsuitje is bij ons in goede handen. Wilt u graag meer informatie over onze vergaderlocatie en de mogelijkheden? Bel dan naar 0521-535100 of stuur een mail, we nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Foto's

Buitengoed Fredeshiem

Buitengoed Fredeshiem in het kort

Capaciteit

Tot 300 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
High tea
Jubilea
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Restaurant
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Buitengoed Fredeshiem


Eiderberg 2 8346 KJ De Bult
0521-535100 Klik om te bellen