Bogerd


Van Heemstraweg 53 6651 KH Druten
0487 517 127 Klik om te bellen

Onbezorgd de dag door
7 multifunctionele vergaderruimten
Dagbestedingslocatie - maatschappelijk verantwoord

Over Bogerd

Bogerd wil fungeren als het hart van Maas en Waal. Bogerd is een grote vergader- en evenementenlocatie in het centrum van de regio.

Gastvrijheid en flexibiliteit zijn onze kernwaarden. We denken goed mee met de klant en ons gebouw biedt uiteenlopende mogelijkheden voor diverse gelegenheden.

De Bogerd beschikt over zeven zalen: de Theaterzaal, de Boudewijn de Grootzaal, de foyer en diverse vergaderzalen.
Onze locatie beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid en heeft een goede aansluiting met het openbaar vervoer. U kunt gebruik maken van meerdere zalen tegelijk en de foyer is ook beschikbaar. Alle zalen zijn voorzien van gratis WiFi wij verzorgen uiteraard de koffie en thee. Al onze vergaderruimten zijn compleet voorzien van alles wat u nodig zal hebben tijdens uw vergadering. We verzorgen een uitgebreide lunch tot aan lekkere hapjes bij de borrel. Wij zorgen er graag voor dat uw verblijf uitstekend verloopt en u met een goed gevoel naar huis gaat.

THEATERZAAL
De theaterzaal van Bogerd heeft een zitcapaciteit van 250 personen. De zaal is voorzien van een inklapbare, oplopende tribune met comfortabele stoelen. Zonder tribune kunnen we een zaalopstelling met zitplaatsen creëren voor 400 personen. Hiernaast is de theaterzaal geschikt voor uiteenlopende evenementen, zoals een bedrijfsfeest met live band of dj, een beurs of galadiner.

BOUDEWIJN DE GROOTZAAL
Deze stijlvolle ruimte heeft een capaciteit van 200 personen en wordt gebruikt voor congres- en cateringdoeleinden. De ruimte wordt vaak geboekt samen met de foyer en is uitermate geschikt voor een beursvloer. Tevens is deze zaal ideaal voor feesten en partijen. Ten slotte wordt deze ruimte gebruikt voor koffietafels en afscheidsbijeenkomsten.

VERGADERZALEN
Bogerd beschikt over vijf verschillende vergaderzalen. Deze zijn geschikt voor groepen van 2 tot 70 personen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht en uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops, demonstraties of rondetafelgesprekken. Alle zalen zijn standaard voorzien van een gratis wifi, LCD-scherm en whiteboard.

FOYER
Deze prachtige, lichte, open ruimte is geschikt om uw gasten te ontvangen. Ons prachtige lunchcafé is tevens gevestigd in de foyer. Ook kan hier de dag afgesloten worden met een borrel.

DAGBESTEDINGLOCATIE
De Bogerd is uniek in zijn soort door de prachtige integratie van een dagbestedingslocatie in onze organisatie. Diverse assistent-medewerkers (cliënten) met verschillende achtergronden werken in onze organisatie op verschillende afdelingen. Wat vind je leuk? Wat kun je? En wat wil je leren? Deze vragen stellen we aan iedereen die bij ons op zoek is naar een fijne dagbesteding. Vanaf de opening in 2001 werken de medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons centrum.

Voor onze assistent-medewerkers vinden we het belangrijk dat ze meedoen in de maatschappij, ze nieuwe dingen leren, kunnen werken met hun talenten en contact hebben met collega's. we zijn trots op de medewerkers die de trajecten "op weg naar werk" volgen, hard aan de slag om jezelf "omhoog te werken". Een aantal medewerkers heeft na dit traject een contract gekregen bij onze organisatie en zij werken met veel plezier in ons centrum. We blijven ons daarom inzetten voor een mooie werkplek voor dagbesteding, zoeken naar nieuwe uitdagingen en activiteiten voor onze mensen. Bekijk voor meer informatie onze website.

Foto's

Bogerd in Druten

Bogerd in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen
Tot 250 personen
Tot 300 personen
Tot 400 personen
Tot 50 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Congressen
Cursussen
Exposities
High tea
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Team

Onze locatie

Bogerd


Van Heemstraweg 53 6651 KH Druten
0487 517 127 Klik om te bellen