Bogerd D'n


Van Heemstraweg 53 6651 KH Druten
0487517127 Klik om te bellen

Over Bogerd D'n

D’n Bogerd wil fungeren als het hart van Maas en Waal. D’n Bogerd is een grote vergader- en evenementenlocatie in het centrum van de regio en daardoor goed bereikbaar.

Gastvrijheid en flexibiliteit zijn onze kernwaarden. We denken goed mee met de klant en ons gebouw biedt uiteenlopende mogelijkheden voor diverse gelegenheden.

D’n Bogerd beschikt over tien zalen: de Theaterzaal, de Boudewijn de Grootzaal, de foyer en diverse vergaderzalen. 


Onze locatie beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid en heeft een goede aansluiting met het openbaar vervoer. U kunt gebruik maken van meerdere zalen tegelijk en de foyer is ook beschikbaar. Alle zalen zijn voorzien van gratis WiFi wij verzorgen uiteraard de koffie en thee. In alle zalen hebben wij een beamer met groot scherm. We verzorgen een uitgebreide lunch tot aan lekkere hapjes bij de borrel. Wij zorgen er graag voor dat uw verblijf uitstekend verloopt en u met een goed gevoel naar huis gaat.

THEATERZAAL
De theaterzaal van D'n Bogerd heeft een zitcapaciteit van 250 personen. De zaal is voorzien van een inklapbare, oplopende tribune met comfortabele stoelen. Zonder tribune kunnen we een zaalopstelling met zitplaatsen creëren voor 400 personen. Hiernaast is de theaterzaal geschikt voor uiteenlopende evenementen, zoals een bedrijfsfeest met live band of dj, een beurs of galadiner.

BOUDEWIJN DE GROOTZAAL
Deze stijlvolle ruimte heeft een capaciteit van 200 personen en wordt gebruikt voor congres- en cateringdoeleinden. De ruimte wordt vaak geboekt samen met de foyer en is uitermate geschikt voor een beursvloer. Tevens is deze zaal ideaal voor feesten en partijen. Ten slotte wordt deze ruimte gebruikt voor koffietafels en afscheidsbijeenkomsten. 

VERGADERZALEN
D'n Bogerd beschikt over zes verschillende vergaderzalen. Deze zijn geschikt voor groepen van 2 tot 70 personen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht en uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops, demonstraties of rondetafelgesprekken. Alle zalen zijn standaard voorzien van beamer, scherm en whiteboard.

FOYER
Deze prachtige, lichte, open ruimte is geschikt om uw gasten te ontvangen. Ons prachtige lunchcafé is tevens gevestigd in de foyer. Ook kan hier de dag afgesloten worden met een borrel.

Foto's

Bogerd D'n in het kort

Capaciteit

Tot 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Partijen
Recepties
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Bogerd D'n


Van Heemstraweg 53 6651 KH Druten
0487517127 Klik om te bellen