Bilderberg Kasteel Doorwerth


Fonteinallee 4 6865 ND Doorwerth
0263333420 Klik om te bellen

Over Bilderberg Kasteel Doorwerth

In een van de mooiste burchten die ons land rijk is, vlakbij Arnhem en de Veluwe, worden meetings en events een ware belevenis. Informeel vergaderen in de historische tuigkamer, sfeervol proosten onder de kroonluchters van de koetsruimte of op de binnenplaats samen genieten van een kasteeldiner met lokale producten. Het Koetshuis is een evenementenlocatie waarbij samenkomen, sfeer en puur eten centraal staan. Alleen al de aankomst, lopend over de ophaalbrug met aan je rechterzijde het authentieke kasteel, maakt indruk. De veelzijdige ruimtes met authentieke details, de ruim opgezette binnenplaats en smaakvolle catering met lokale producten maken vervolgens ieder event een ultiem succes.

In het Koetshuis worden events een beleving. Wij nemen je niet mee naar vroeger, maar mee naar de kern.

Het Koetshuis van Kasteel Doorwerth is ideaal voor teamdagen, events en partijen vanaf 40 personen wanneer je op zoek bent naar een bijzondere eventlocatie. Het unieke decor van het hotel ademt stijl en sfeer. Daarbinnen nemen we je mee terug naar de basis; pure producten, authentieke elementen en oprechte aandacht voor elkaar. De omgeving van het kasteel leent zich uitstekend voor teambuilding activiteiten zoals boogschieten, schapendrijven of roofvogelshow. De binnenruimten zijn altijd volledig exclusief, waardoor je echt tot elkaar kan komen.

Kasteel Doorwerth ligt nabij Arnhem, op 50 autominuten van Utrecht. Er is gratis parkeergelegenheid. Gasten kunnen overnachten in Hotel De Bilderberg, dat op 5 kilometer afstand ligt. Een shuttle service behoort tot de mogelijkheden.

Foto's

Bilderberg Kasteel Doorwerth

Bilderberg Kasteel Doorwerth in het kort

Capaciteit

Tot 300 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Vergaderingen

Onze locatie

Bilderberg Kasteel Doorwerth


Fonteinallee 4 6865 ND Doorwerth
0263333420 Klik om te bellen