Bewustzijnscentrum Bala


Trompstraat 1 1271 SX Huizen

Over Bewustzijnscentrum Bala

Wil je graag voor jezelf beginnen, maar wil je niet de bijkomende kosten van een eigen pand? Wil je werken vanuit interesse en passie?

Dan bieden wij je een kans om tot inspiratie te komen, te landen en aan de slag te gaan in ons centrum. Bij Bala werk je als zelfstandig ondernemer maar heb je toch collega's. Je bepaalt zelf wanneer je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen omzet. Je betaalt een bedrag per ruimte per dagdeel en wij bieden je daarvoor een professionele werkomgeving met optimale faciliteiten.

In ons centrum wordt gewerkt vanuit een gemeenschappelijke visie op welzijn, gezondheid, bewustzijn, persoonlijke groei en ontwikkeling voor baby tot oudere. Die visie is integraal of holistisch wat betekent dat wij ieder mens als geheel zien, in verbinding met zijn omgeving, lichaam en geest, emoties en overtuigingen, werk en gezin, voeding, wensen en ambities.

Een platform van inspirerende docenten, trainers, therapeuten en organisatoren die werkzaam zijn in de welzijnsbranche of persoonlijke ontwikkeling. Ons team werkt vanuit een open en ongedwongen sfeer. Vanuit het hart, vol passie, gebruik makend van hun eigen deskundigheid, hun praktische en hun levenservaring.

Bala is een unieke plek om je talenten aan te bieden met alle voordelen van zelfstandig ondernemen en samenwerken in een warm en representatief centrum midden in het groene hart van Nederland! 

De warme en sfeervolle ruimtes bij Bala zijn laagdrempelig, geschikt voor rolstoelgebruikers, kwalitatief goed en voor meerdere doeleinden geschikt. Je kunt er terecht als je een (groeps)gesprek wilt voeren, een workshop of training wilt geven voor kleine groepen tot maximaal 24 personen. Er kan gebruik gemaakt worden van de inrichting en bij het geven van cursussen die ruimte nodig hebben, zoals yoga, kan het meubilair snel verplaatst worden. Bij mooi weer kan er, in overleg, gebruik worden gemaakt van het plein of de achterliggende tuin. 

In samenspraak met onze omwoners en de Gemeente kan er gebruik gemaakt worden van de gratis parkeergelegenheid op de Naarderstraat, dit is om de hoek bij Bala. Alleen bezoekers met een gehandicapten-parkeerkaart of fysieke uitdagingen mogen voor Bala parkeren. Er zijn goede bus-verbindingen op twee minuten lopen. Een klein park, bos, de prachtige hei en de oude dorpskern met o.a. een natuurwinkel, supermarkt en diverse eetgelegenheden zijn op loopafstand.

Benieuwd naar onze ruimtes? We nodigen je graag uit voor een rondleiding! Voor bezichtiging kun je een afpraak maken met Inez van Hattum via rondleiding@bala-huizen.nl

Foto's

Ruimte Communicatie

Bewustzijnscentrum Bala in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen
Tot 50 personen

Mogelijkheden

Cursussen
Opleidingen
Sportaccomodatie
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Bewustzijnscentrum Bala


Trompstraat 1 1271 SX Huizen