Bethel42


Lochemsestraat 42 7396 PK Terwolde
0650808916 Klik om te bellen

Over Bethel42

Sfeervolle locatie te huur in het buitengebied van Apeldoorn. Het kerkje Bethel ligt in een landelijke omgeving is uitermate geschikt om geheel tot rust te komen en je dagelijkse gedachten op zij te zetten. Het gebouwtje wordt aan een gezelschap tegelijk verhuurd, dus geen andere mensen aanwezig.De locatie is door een schuifwand of gordijn te verdelen in 2 ruimtes.

De keuken (± 12 personen); huiselijke ruimte voorzien van keukenblok, grote kloostertafel met 12 stoelen en houtkachel voor authentieke sfeer. Geschikt voor kleine meetings, pauze ruimte of om buffet neer te zetten.

Zaal (5,5 x 10 mtr); lichte ruimte met veel mogelijkheden zoals workshops, yoga, presentaties, vergaderingen, fotoshoots, exposities, repetitieruimte etc. Maar ook trouwerijen of andere gezelschappen tot 50 personen. Originele elementen zoals toog ramen, orgel, preekstoel aanwezig voor authentieke sfeer.

Het keukenblok is uitgerust met vaatwasser, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat/percolator en servies voor 50 personen.
(Sta)tafels en stoelen zijn ook aanwezig.

Bethel... voor vergaderingen

Vergaderingen voor een paar mensen aan de grote kloostertafel in de gezellige keuken of met een grotere groep in het sfeervolle zaaltje. Er zijn genoeg tafels en stoelen aanwezig. In de keuken en in het zaaltje is wifi, in de keuken zitten ook vaste aansluitpunten. Beide ruimtes kunnen donker gemaakt worden voor eventueel gebruik voor beamer (zelf meebrengen). De schuifwand is aan de kant van het zaaltje voorzien van krijtbord. Toe aan iets ontspanning tussendoor; er zijn heerlijke wandelroutes in de buurt om je hoofd even leeg te maken.

Vanaf 12,50 per uur

Bethel... voor workshops

Zoekt u een ruimte voor het geven van workshops? Tekenen, schilderen, kleien, yoga, etc... Door de huiselijke keuken voelt iedereen zich op zijn gemak en door de ruimte zaal heeft iedereen ruimte genoeg. Door de hoge ramen komt veel licht naar binnen maar voor als het donkerder wordt
zit er extra verlichting in het plafond. Tafels en stoelen zijn aanwezig, evenals servies.

Vanaf 12,50 per uur

Bethel... voor repetitie-avonden

Een unieke locatie om in alle rust te kunnen repeteren. Drinken en eventuele hapjes etc. moeten zelf meegenomen worden dit is voor verenigingen erg aantrekkelijk om de kosten laag te houden; geen verplichte dure consumpties. En natuurlijk een lage huur; al vanaf 12,50 per uur.

Bel 06 50 808 916 voor meer info

Bethel... om in te trouwen

Plannen voor een huwelijk? Gefeliciteerd!
Maar nu... bij het regelen van een huwelijk komt veel kijken. De sfeer heeft veel invloed op de mooiste dag van je leven, uiteraard hebben jullie de leukste vrienden maar ook de locatie maakt deel uit van het creëren van sfeer.
Willen jullie het groots of juist intiem, modern of juist klassiek?
Bethel is een romantische, intieme trouwlocatie die al meer dan een eeuw dienst doet als trouwlocatie.
De aankleding van het mooie gebouw is in jullie handen, jullie kunnen het aankleden in de stijl van trouwdag; vintage, bohemian, chique, frans of Ibiza, het maakt niet uit. De basis kleuren van Bethel zijn neutraal, roomwit met grijze tinten, deze kleuren combineren met vrijwel alle kleuren en stijlen.

Trouwerijen
1 dag, 150 euro
2 dagen, 200 euro
2 dagen inclusief aankleding, vanaf 350 euro, al naar gelang uw wensen

Meer info? Bel 06 50 80 89 16

Foto's

Huiselijke keuken

Bethel42 in het kort

Capaciteit

Tot 50 personen

Mogelijkheden

Cursussen
Exposities
Repetities
Trouwlocatie
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Bethel42


Lochemsestraat 42 7396 PK Terwolde
0650808916 Klik om te bellen