sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Leemsteeg 23
    7384 SN Wilp-Achterhoek
  • 055 5191955
  • Website

Boerderij Den Hoek

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie op het platteland?

Dan is Boerderij Den Hoek voor uw vergaderingen en trainingen een zeer geschikte locatie. Onze locatie biedt de juiste ruimte en ambiance om uw vergadering of training tot een succes te maken.

De unieke landelijke sfeer en entourage zullen enorm inspirerend werken. Naast de compleet verzorgde locatie is uiteraard ook de catering van uitstekende kwaliteit. Uw lunch of diner, met als basis onder andere de producten die op Boerderij Den Hoek zelf worden geproduceerd, zal ervoor zorgen dat u weer vol energie verder kunt met de dag of avond.
Wilt u even uitwaaien dan biedt de omgeving daar alle mogelijkheden toe, een wandeling door de weilanden of een kijkje in de stallen zullen u opfrissen en nieuwe inspiratie geven om door te gaan. Het team van Boerderij Den Hoek zal er voor zorgen dat uw vergadering en/of training vlekkeloos verloopt.

Vergaderarrangementen

Het unieke van vergaderen op Boerderij Den Hoek is dat u te gast bent op een echte boerderij. Wij verwerken op de boerderij ook melk uit de buurt tot Boerenkaas en zuivel. U zult echter geen hinder ondervinden van deze werkzaamheden, wij begrijpen dat u ook voor de rustige omgeving voor Boerderij Den Hoek kiest.
Wel kunt u echter een kijkje nemen in onze koeienstal. Misschien wordt er zelfs wel kaas gemaakt en kunt u een kijkje nemen vanuit de skybox boven de kaasmakerij, grenzend aan de vergaderzaal.

Komt u vergaderen op Boerderij Den Hoek dan geven wij u een exclusiviteitsgarantie, dit houdt in dat u onze exclusieve gast bent. U kunt zo heerlijk ongestoord vergaderen.

U kunt gebruik maken van onze locatie door deze af te huren of door een vergaderarrangement te boeken.Boerderij Den Hoek in het kort

Capaciteit

  • tot 100 personen
  • tot 50 personen

Rolstoel toegankelijk:

Ja

Mogelijkheden

  • Cursussen
  • Vergaderingen
  • Workshops