Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Coninckstraat 60
    3811 WK Amersfoort
  • 033 - 4 229 230

Flint theater, evenementen en congressen

Een spetterende cabaretvoorstelling exclusief voor uw bedrijf of een fantastisch concert voor uw relaties: zakelijke evenementen organiseert u in Flint in Amersfoort. Met een driegangendiner vooraf en een spetterende dansavond na afloop biedt u uw gasten een onvergetelijke ervaring. Ook professionele evenementen, zoals een inhoudelijk congres of een thematische beurs krijgen vorm in één van de zalen die Flint rijk is.

Rabobank Theaterzaal
Nestel uzelf in het warme rode pluche van de Rabobank Theaterzaal. Omringd door honderden lampjes komt hier uw ideale evenement tot leven. Benut het toneel voor uw diner of receptie, voor een exclusieve uitstraling – vanavond zijn uw gasten de sterren! Ook zittend in de zaal voelt u zich een vip temidden van 800 gasten, want onze technici, cateraar en eventuele artiesten doen er alles aan om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Combineer het comfort van de Rabobank Theaterzaal met het bruisende karakter van de AFASzaal voor een zeer compleet evenement, waar uw gasten nog lang over napraten.

AFASzaal
Treed binnen in een zilveren entree vol glitter. In een stijlvol aangeklede ruimte openbaart zich een nachtclub à la Moulin Rouge. Proef een glas heerlijke champagne, dwaal langs de mysterieuze lichten en laat u door de verleidelijke klanken meevoeren naar een onvergetelijke avond! De AFASzaal van Flint tovert u moeiteloos om tot uw gedroomde locatie. Alleen het podium staat vast.

Ook organiseert u in AFASzaal een succesvolle zakelijke bijeenkomst. Boekpresentaties met genodigden, een productlancering, de kick-off van een nieuw politiek seizoen? Vanaf 150 personen creëren we een intieme sfeer. In een Lagerhuis-opstelling met 300 deelnemers (inclusief tribune) voert u enerverende debatten. Laat uw dagvoorzitter een panelgesprek leiden vanaf ons uitdagende podium; overtuig de zaal met een stevig inhoudelijk programma. Alle ingrediënten voor een professioneel en veelzijdig congres zijn aanwezig.

Subruimtes
Flint theater, evenementen en congressen heeft diverse mogelijkheden voor het gebruik van subruimtes. De subruimtes kunt u alleen huren in combinatie met de Rabobank Theaterzaal en/of de AFASzaal. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Foto's van Flint theater, evenementen en congressenDeze zaalverhuurder in het kort

Capaciteit

  • meer dan 500 personen

Rolstoel toegankelijk:

Ja

Mogelijkheden

  • Bruiloften
  • Cursussen
  • Partijen
  • Vergaderingen
  • Workshops