sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Nes 75-87
  1012 KD Amsterdam
 • 020 - 330 06 70

TOBACCO Theater

TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af. Een innovatieve en trotse locatie die altijd meerwaarde biedt en creëert bij onder andere congressen, productpresentaties en culturele events. En de keuken, die is op Michelin niveau!

De indrukwekkende 8,5 meter hoge theaterzaal van 200 m² is opgetrokken uit staal en robuust wit pleisterwerk. Vroeger was dit een tabakshandel en mocht er geen direct zonlicht op de tabaksbladeren vallen. Door de historische sheddaken valt hierdoor het daglicht fraai de theaterzaal binnen.

Industriële locatie
De voormalige tabaksveiling is omgetoverd tot een moderne, industriële theater- en eventlocatie, met veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. Tobacco Theater beschikt over een robuuste theaterzaal met daar omheen ook nog eens negen totaal verschillende ruimtes. Deze ruimtes kunnen zowel gezamenlijk als apart geboekt worden. In de kelder is een professioneel ingerichte keuken, waar onder leiding van ‘patron de cuisine’ Dennis Huwaë fantastische gerechten worden gekookt

Commercie ontmoet Cultuur: C2C
De culturele sfeer van TOBACCO Theater inspireert vele commerciële bezoekers en ontvangt daarvoor hoge waarderingscijfers van haar nationale en internationale gasten. De combinatie van een fantastische keuken op Michelin niveau en personeel dat met een glimlach de bezoekers tegemoet treedt, is uniek in Amsterdam. Commercie en Cultuur ontmoeten en versterken elkaar, op een succesvolle en creatieve wijze, in het TOBACCO Theater.

Volop mogelijkheden in het TOBACCO Theater
TOBACCO beschikt over zeven volledig geoutilleerde live streaming studio’s. We faciliteren met onze Livestream Studios Amsterdam al vele jaren hybride events voor internationale bedrijven waarbij virtual viewers én het fysiek aanwezige publiek, in deze dagen op 1,5 meter afstand, interactief deelnemen. Een mix die heeft bewezen zeer succesvol te zijn!
Bij livestream gaat het om interactie, interactie en nog eens interactie. Dán gaat een virtuele meeting pas echt zijn werk doen. Wij bieden onze internationale klanten daarom niet alleen zeven livestream studio’s maar juist ook onze jarenlange ervaring op het gebied van de drie verschillende livestream kansen: livestream, webinar en hybride. We zijn met deze unieke combinatie de speld in de hooiberg van vooral de hybride events. Events waarbij er interactie plaatsvindt tussen de fysiek aanwezige gasten (denk daarbij aan de belangrijkste relaties) en de gasten die virtueel via een livestream en chat interactief mee kunnen meepraten. 

Hartje Amsterdam
Het Tobacco Theater is gevestigd in de smalle Nes (culturele hoofdstraat van Amsterdam). Supersfeervol, maar parkeren is een uitdaging, gelukkig bevinden zich meerdere parkeergarages binnen loopafstand van het theater. Daarentegen is het bereik met openbaar vervoer uitstekend, op nog geen 98 voetstappen van het theater vind je metrostation én tramhalte het Rokin. Je kunt zelfs je gasten per boot laten arriveren! 

Referenties
Ben&Jerry’s, Netflix, Facebook, Calvin Klein, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken Internationaal, Google, Jacobs Douwe Egberts, Booking.com, Gemeente Amsterdam, Philips en Disney. Om er maar een paar te noemen.


Foto's van TOBACCO TheaterTOBACCO Theater in het kort

Capaciteit

 • meer dan 500 personen

Rolstoel toegankelijk:

Ja

Mogelijkheden

 • Bruiloften
 • Congressen
 • Cursussen
 • Diners
 • Jubilea
 • Partijen
 • Personeelsfeesten
 • Recepties
 • Vergaderingen
 • Workshops