sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Nes 75-87
  1012 KD Amsterdam
 • 020 - 330 06 70

TOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam

TOBACCO, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af. Een innovatieve en trotse locatie die altijd meerwaarde biedt en creëert bij onder andere congressen, productpresentaties en culturele events. En de keuken, die is op Michelin niveau!

De indrukwekkende 8,5 meter hoge theaterzaal van 200 m² is opgetrokken uit staal en robuust wit pleisterwerk. Vroeger was dit een tabakshandel en mocht er geen direct zonlicht op de tabaksbladeren vallen. Door de historische sheddaken valt hierdoor het daglicht fraai de theaterzaal binnen.

Eerste evenementenlocatie met een Michelin Chef in haar keuken
Chef Dennis Huwaë van TOBACCO te Amsterdam heeft sinds maart 2021 de eervolle vermelding van Michelin achter zijn naam mogen ontvangen. De mede eigenaar van Restaurant Daalder en verantwoordelijk voor de catering van TOBACCO is dit een enorme opsteker voor niet alleen TOBACCO, maar de gehele evenementenbranche. Commercieel manager Nina Pedroli: “Reken er maar op dat we, als het weer even kan, deze Michelin ster gaan laten shinen bij prachtige exclusieve diners in ons pand tot wel 600 gasten.

Dennis en zijn team hebben het nu nog redelijk rustig, maar dat is een schijnbare stilte voor een storm met orkaankracht”. Nina:“ ik moet bijna huilen van geluk als ik denk aan die drukte, waardering, stress, opwinding en het gewoon weer mogen doen, wat we hier bij ons in TOBACCO zooooo graag doen, en dat dus nu als extra Franse kers op de appelmoes met een dikverdiende Michelin ster boven ons dak”.

TOBACCO – Livestream Studios Amsterdam
Beschikt over twee fully equipped hybride livestream studios plus acht styling studios. Hier ontmoeten, op het snelste netwerk van Nederland (998 Mbit), virtual viewers én het fysiek aanwezige publiek elkaar interactief.

Dit is de tijd om nieuwe kansen te zien en die dan ook keihard bij de lurven te grijpen. Maak gebruik van de aller beste techniek, onze zeer ervaren technici, onze creatieve organisatoren en de industriële setting die durf en innovatie uitstraalt. Bereik meer toehoorders, inclusief het publiek dat fysiek aanwezig kan zijn, als nooit tevoren met uw hybride congres, product- bedrijfspresentatie of event om de teamspirit een positieve impuls te geven. Wij faciliteren met onze Livestream Studios Amsterdam al vele jaren hybride events voor internationale bedrijven waarbij virtual viewers én het fysiek aanwezige publiek, in deze dagen op 1,5 meter afstand, interactief deelnemen. Een mix die heeft bewezen zeer succesvol te zijn!
 
DREAM TINY, THINK BIG. NOW!

Industriële locatie
De voormalige tabaksveiling is omgetoverd tot een moderne, industriële theater- en eventlocatie, met veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. TOBACCO beschikt over een robuuste theaterzaal met daar omheen ook nog eens negen totaal verschillende ruimtes. Deze ruimtes kunnen zowel gezamenlijk als apart geboekt worden. In de kelder is een professioneel ingerichte keuken, waar onder leiding van ‘patron de cuisine’ Dennis Huwaë fantastische gerechten worden gekookt

Commercie ontmoet Cultuur: C2C
De culturele sfeer van TOBACCO inspireert vele commerciële bezoekers en ontvangt daarvoor hoge waarderingscijfers van haar nationale en internationale gasten. De combinatie van een fantastische keuken op Michelin niveau en personeel dat met een glimlach de bezoekers tegemoet treedt, is uniek in Amsterdam. Commercie en Cultuur ontmoeten en versterken elkaar, op een succesvolle en creatieve wijze, in TOBACCO.

Hartje Amsterdam
TOBACCO is gevestigd in de smalle Nes (culturele hoofdstraat van Amsterdam). Supersfeervol, maar parkeren is een uitdaging, gelukkig bevinden zich meerdere parkeergarages binnen loopafstand van het theater. Daarentegen is het bereik met openbaar vervoer uitstekend, op nog geen 98 voetstappen van het theater vind je metrostation én tramhalte het Rokin. Je kunt zelfs je gasten per boot laten arriveren! 

Referenties
Ben&Jerry’s, Netflix, Facebook, Calvin Klein, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken Internationaal, Google, Jacobs Douwe Egberts, Booking.com, Gemeente Amsterdam, Philips en Disney. Om er maar een paar te noemen.


Foto's van TOBACCO - Events & Livestream Studios AmsterdamTOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam in het kort

Capaciteit

 • meer dan 500 personen

Rolstoel toegankelijk:

Ja

Mogelijkheden

 • Bruiloften
 • Congressen
 • Cursussen
 • Diners
 • Jubilea
 • Partijen
 • Personeelsfeesten
 • Recepties
 • Vergaderingen
 • Workshops