BASIS


Oudegracht aan de Werf 97 3511 AL Utrecht
030 22 32 656 Klik om te bellen

Over BASIS

BASIS is een gloednieuwe nieuwe club en evenementen-locatie in Utrecht. BASIS is gevestigd op een absoluut unieke locatie aan de Oudegracht; op waterniveau aan de middeleeuwse werf in het bruisende hart van de stad.

De entree van BASIS is gevestigd in een sfeervolle middeleeuwse werfkelder. Eenmaal verder in de club blijkt de ruimte echter verassend hoog en ruimtelijk waardoor je niet meer het gevoel hebt in een kelder te zijn.

BASIS is een locatie waar creativiteit tot in het kleinste detail is doorgevoerd; 'Geen glamour en poespas, maar een industriële en rauwe uitstraling uitstraling geven de club zijn charme. Laagdrempelig en terug naar de BASIS.

De multi-functionele grote zaal beschikt over een mooie vierkante, industrieel ogende bar waar men langs loopt om de zaal verder in te komen. De grote bar is een echte eye-catcher waar je naast fris, bier en wijn ook verschillende shots en cocktails kunt bestellen. Achterin de zaal vindt men een tweede bar en de grote DJ-booth met backstage ruimte.

Er is een grote rookruimte aanwezig en een garderobe met lockers, geschikt voor ruim 600 jassen en/of tassen. De geheel nieuwe en royale toiletvoorziening vindt men in de kelder op -2 (onder waterniveau).

Naast de grote zaal, is er ook een tweede zaal te vinden in BASIS. Het BASIS cafe beschikt over een eigen entree, geluidsinstallatie, bar en toilet die zowel beschikbaar is voor losse verhuur als voor uitbreiding van de bestaande club. Dit leent zich uitstekend voor groepen van tot c.a. 120 personen.

BASIS organiseert in het weekend zijn eigen clubavonden. Maar op de momenten dat er geen eigen evenementen worden georganiseerd is het mogelijk om de grote en/of de kleine zaal te huren. Dankzij de 24-uurs vergunning is een verhuur op elk moment mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

De totale capaciteit is inmiddels 650 personen, maar door de twee ruimtes in de club en de mogelijkheid om de grote zaal te halveren is BASIS geschikt voor groepen vanaf ca 50 personen.

BASIS is te huur voor feesten, bruiloften, bijeenkomsten, recepties, product-presentaties of als een feestelijke afsluiting van een evenement elders in de stad. De rondvaartboten leggen aan voor BASIS waardoor er ook een uniek combinatieprogramma te maken is.

BASIS kan ook DJ's, catering en hosts verzorgen. Naar keuze met gedekte tafels of een buffet - afhankelijk van het aantal personen voor het evenement.

Speciaal voor scholen en studentenverenigingen zijn er aantrekkelijke afspraken te maken.

Bel voor meer informatie naar 030 22 32 656 of neem contact op via e-mail; info@clubbasis.nl. U kunt ook kijken op www.clubbasis.nl

Foto's

BASIS in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

BASIS


Oudegracht aan de Werf 97 3511 AL Utrecht
030 22 32 656 Klik om te bellen