Bar restaurant partycentrum Tout le Monde


Noordweg 19 2641 ER Pijnacker
0153699239 Klik om te bellen

Over Bar restaurant partycentrum Tout le Monde

Bar Partycentrum Restaurant Tout le Monde is de plek in Pijnacker om gezellig met vrienden en familie bij elkaar te komen om gezellig hapje te eten, een drankje te doen aan de bar of voor uw besloten feest!

Trouwen, verrassingsfeest, verjaardag vieren, babyborrel, jubileum

Gaat u trouwen? Heeft u een verrassingsfeest in gedachte voor iemand? Wilt u, uw verjaardag vieren? Uw baby's eerste borrel? De viering van een jubileum? Of bent u op zoek naar ruime plek om te vergaderen?
Alles kan geregeld worden voor u, door ons, aangepast aan uw wensen.
Helaas zijn er ook mindere momenten wanneer mensen bij elkaar komen, wanneer u bijvoorbeeld afscheid heeft moeten nemen van een dierbare. Tout le monde staat ook dan graag voor u klaar en verzorgt voor u diverse koffietafels.

Bar, restaurant en grote zaal

De grote zaal is doorgaans een bargelegenheid en restaurant. Wij hebben een kleinere zaal voor feesten met een capaciteit tot 80 personen. Wij bieden u compleet verzorgde all in feesten aan, de zalen zijn ook te huur zonder personeel e.d. Mocht u een grotere ruimte nodig hebben, kunt u gebruik maken van de grote zaal.
Voor meer informatie verwijzen wij u verder hier op onze website. Wilt u zelf een keer rondkijken? Wij geven u graag een rondleiding.

Foto's

Kleine zaal

Bar restaurant partycentrum Tout le Monde in het kort

Capaciteit

Tot 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Partijen
Vergaderingen

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Bar restaurant partycentrum Tout le Monde


Noordweg 19 2641 ER Pijnacker
0153699239 Klik om te bellen