Bakkums Genoegen


Bleumerweg 12 1901 MJ Castricum
0251651387 Klik om te bellen

Over Bakkums Genoegen

Rust, vrijheid, activiteit
Ontmoetingsruimte Bakkums Genoegen heeft een unieke ligging pal naast de duinen en vlakbij de zee. Deze rustig gelegen locatie bij Castricum biedt faciliteiten voor groepen tot 50 personen.
Deze prachtige locatie ligt niet alleen in een groene omgeving, maar voorziet zichzelf ook helemaal van stroom dankzij de zonnepanelen. 
De wifi en parkeren is gratis. 

Naast het verhuren van onze ruimte zijn er diverse activiteiten bij te boeken.

Er is de mogelijkheid tot een kruidenwandeling. Hierbij wandeld u onder begeleiding door het bos en de duinen om kruiden te verzamelen. Daarna wordt dit verwerkt in een seizoensgebonden product! 
Daarnaast is er in februari en maart de mogelijkheid om met lammetjes en schaapjes te knuffelen! Dit arrangement bestaat uit een uurtje knuffelen met de lammetjes waarbij een informatief verhaal wordt verteld over de dieren. Daarna wordt er een Quiz gehouden en zal de winnaar een prijsje meenemen!
In de koude decembermaand kan er ook gekozen worden voor de workshop Glüwhein maken. Met het gehele gezelschap samen in de potten roeren en uiteindelijk proosten met eigen gebrouwen drank is een uitstekende afsluiter voor de dag!

Er is onvoorstelbaar veel mogelijk mede door de grote van de ruimte en door de ruimdenkende instelling van de organisatie. Schroom dus niet om te mailen of te bellen om te kijken of wij aan uw wensen kunnen voldoen!

Foto's

Bakkums Genoegen in het kort

Capaciteit

Tot 50 personen

Mogelijkheden

Condoleances
Congressen
Cursussen
Exposities
Jubilea
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Bakkums Genoegen


Bleumerweg 12 1901 MJ Castricum
0251651387 Klik om te bellen