Artikel afbeelding

Een geslaagd bedrijfsfeest organiseren?

Een geslaagd bedrijfsfeest organiseren?

Dan moet je zeker bij ons in Hoogeloon zijn! Dit is dé plek in Brabant waar je een onvergetelijk bedrijfsfeest of bedrijfsuitje kunt vieren. Alle voorzieningen op één locatie, dat is wel zo makkelijk en goed geregeld. Een bedrijfsfeest is meer dan wat gezelligheid met collega's onder elkaar: een gezamenlijke leuke dag versterkt het wij-gevoel en vergroot de motivatie. Je investeert dus meteen in teambuilding. Zowel kleine als grote groepen, tot 750 personen kunnen op het 23 hectare grote, sfeervolle landgoed terecht. Of je nu kiest voor een actief of creatief programma of een themafeest, bij de Biestheuvel wordt je bedrijfsuitje tot in de puntjes verzorgd.

Alles voor een gezellig bedrijfsfeest

Op het gezellige landgoed zijn alle faciliteiten om jouw bedrijfsfeest te laten slagen aanwezig. Voor een receptie, diner of feestavond kun je in één of meerdere van de vier sfeervolle feest- en vergaderzalen terecht. De keuken verzorgt de catering en verder wordt alles voor je geregeld. Ook voor entertainment wordt desgewenst gezorgd. Zelf heb je nergens omkijken naar en hoef je alleen maar te genieten. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Bovendien zijn er negen luxe groepsaccommodaties met totaal 245 bedden, waar je eventueel terecht kunt om te overnachten. Ideaal voor bedrijven buiten de regio Tilburg-Eindhoven.

Actief of creatief dagprogramma

Voorafgaand aan het diner of de feestavond, kun je een uitdagend dagprogramma samenstellen. Een leuke, spannende invulling van je dag, waarbij je samen plezier beleeft en tevens de onderlinge band versterkt. Er is voor ieder wat wils. Op het outdoor terrein kun je bijvoorbeeld paintballen, boogschieten of een survival- of klimparcours volgen. Of je kiest voor creatieve activiteiten zoals een drumsessie of schilderen. Ook zijn er mogelijkheden voor indoor activiteiten zoals het Escape House, een eigen versie van de Escape Room. Alle activiteiten worden deskundig begeleid en veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. Kortom, de Biestheuvel heeft genoeg mogelijkheden om jouw ideale bedrijfsuitje samen te stellen.

Op January 16, 2018