Theater en verhuurlocatie

Het Beauforthuis is een klein theater met een uitgebreid concertprogramma en vele mogelijkheden tot zaalverhuur in oa de kerkzaal, theatercafé en boskamer. Jaarlijks organiseren we nu zo’n 100 concerten en voorstellingen, vele boswandelingen en exposities. De gezelligheid van het oude kerkje en de pastorie spreekt veel mensen aan. Daarom houden ze er graag hun partijen en bijeenkomsten. En dankzij deze zaalverhuurinkomsten kunnen wij bijzondere, vernieuwende en spannende voorstellingen organiseren .

Zo heb je een bijeenkomst om nooit te vergeten, werk je mee deze cultuurtempel in stand te houden en... zorg je goed voor onze aarde, want voor de catering hebben wij vanaf het begin in 1989 zo veel mogelijk gekozen voor biologische en/of fair trade kwaliteit.

In het hele pand kunnen wij maximaal 300 gasten herbergen. Het is dan erg vol, maar bij bijv. een uitvaart kunnen wij zo wel een groep van deze omvang plaats geven. De kerkzaal is reeds gezellig bij 50 personen, maar 200 bij een dansfeest kan ook. De boskamer is geschikt voor kleinere gezelschappen – stelt u het zich voor als een royale huiskamer. Met 50 personen krijg je de sfeer van een goed gevuld café.

Én ons sfeervolle theatercafe is nu alle dagen geopend. Kom gezellig langs voor of na een boswandeling, prachtig in elk seizoen. Geniet van onze volledige biologische kaart met bijvoorbeeld heerlijke groentenquiches, salades en onze huisgemaakte soep. Of kom juist genieten van onze speciaalbiertjes van Gulpener of een wijntje met een Beaufortje.

Op July 28, 2017