Artikel afbeelding

Volledige renovatie en verbouwing van de verouderde feestzaal uitgevoerd in oktober 2015

Er is 3 maanden hard gewerkt door grote hoeveelheden aan vakmensen.

Met de start op 1 oktober 2015 en het uiteindelijke zichtbare eindresultaat op 16 december 2015 is er een volledige nieuwe feestzaal ontstaan in Driel die mag meedoen met de grote jongens uit de regio.

Alle klassieke details zijn tijdens de verbouwing en restauratie bespaard gebleven en juist beter geaccentureerd door het gebruik van hoogwaardige nieuwe materailen en frisse kleuren.

Mooie frisse en luxueuze natuursteenelementen vanaf het ontvangst, grote hoeveelheden milieuvriendelijke LED-verlichting in alle openbare en privéruimten, milieuvriendelijke lakken & verven in natuurlijke tinten en rondom sfeer & feestverlichting in het volledig gerestaureerde 'vide sous plafond.

Alle oude meubilair, oude vergeelde plafondplaten, oude verlichting... kortom; alles wat oud en stoffig was door o.a. nicotine, luchtvervuiling etc. is rigoreus in de afvalcontainer verdwenen en heeft plaats gemaakt voor alleen nog maar het meest comfortabele, meest luxueuze en meest ergonomische wat er *nieuw op de HoReCa-markt beschikbaar was ter vervanging.

De antieke visgraat parketvloer heeft een revitaliserende professionele restauratie ondergaan en de electricieen heeft alle verlichting instelbaar gemaakt zodat er voortaan 'per groep' in de zaal licht gedimt, versterkt en/of in gewenste kleur kan worden ingesteld met de druk op een knop.

Het professionele luchtbehandelingssysteem van de feestzaal is ge-up-date zodat er weer een schone aanvoer van koude/warme lucht geleverd kan worden aangevuld met frisse zuurstofrijke buitenlucht of als 'ijskoud de beste', vanuit het centrale airco-systeem.

de voorgevel heeft een opfrisbeurt ondergaan en een 2 x 2 mtr groot alu-frame is geplaatst voor grote doeken waarop bv. een evenement kan worden weergegeven of (leuk detail) een grote foto van een bruidspaar of jubilaris in kan worden opgespannen.

Drie maanden knalhard werken heeft in ieder geval een prachtig resultaat opgeleverd waardoor het dorp Driel, de Gemeente Overbetuwe en de provincie Gelderland er weer een zaal voor feesten & partijen rijker door geworden is.

Op May 8, 2017