Art hotel Spaander


Haven 15/19 1131 EP Volendam
0299363595 Klik om te bellen

Over Art hotel Spaander

De geest werkt altijd beter in een inspirerende omgeving. Hotel Spaander is dan ook een uitgelezen locatie voor vergaderingen, meerdaagse seminars, symposia, congressen, presentaties, workshops etc. Direct aan het IJsselmeer en middenin het dorp Volendam. Ideaal gelegen ten opzichte van Amsterdam en Luchthaven Schiphol.

Op de begane grond zijn vier zalen met gemakkelijke toegang vanaf de hoofdingang en zij-ingangen. Zowel klassiek als modern ingericht met overvloedig daglicht en weergaloos uitzicht. U vindt hier een wereldberoemde schilderijencollectie. De geschiedenis van het hotel gaat terug naar 1881, waarbij kunstenaars uit heel de wereld verbleven in de dit kunstzinnige hotel. Alle andere zalen zijn tevens goed bereikbaar met trap of lift. De prachtige historische ruimtes geven een stijlvolle extra touch aan uw vergadering, training of evenement.

De lunch of diner kan gebruikt worden in ons à la carte restaurant (Grote Serre), de authentieke Herberg of desgewenst in een van de andere zalen. U kunt dineren met uitzicht over het IJsselmeer in het à la carte restaurant (inspired by Herman den Blijker).

Art hotel Spaander werkt samen met verschillende gerenommeerde evenementenbureaus, die elke gewenste teambuildingsactiviteit kunnen organiseren. Zoals een PubQuiz, Celebrity Tour Volendam, een bezoek aan FC Volendam, scooter-, fiets- of steptocht, Oudhollandse spellen, jongens tegen de meisjes, schilderworkshop of kunstrondleiding.
De ambiance, de vele faciliteiten, de befaamde Volendammer dijk en het schilderachtige IJsselmeer garanderen u een optimale omgeving voor een succesvolle bijeenkomst.

Uiteraard kunt u daarbij beschikken over de modernste communicatie- en audiovisuele middelen en de gewenste catering. Ons eigen parkeerterrein garandeert een optimale bereikbaarheid.

Art hotel Spaander beschikt over acht zalen die samen over een capaciteit tot wel 1000 personen beschikken.

Botterzaal: 20 - 100 personen
Markerzaal: 40 - 180 personen
Grote Serre: 10 - 240 personen
Tussenserre: 10 - 240 personen
Captainsroom: 4 - 30 personen
Schoklandzaal: 6 - 35 personen
Urkerzaal: 6 - 25 personen
Klipperzaal: 6 - 60 personen

Foto's

Vergadering in de Grote Serre

Art hotel Spaander in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
High tea
Jubilea
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Restaurant
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Art hotel Spaander


Haven 15/19 1131 EP Volendam
0299363595 Klik om te bellen