Amalia party en events


Industrieweg 42 6702 DR Wageningen
06 21216201 Klik om te bellen

Over Amalia party en events

Amalia veneus party en events is de feestlocatie van Wageningen en omgeving.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in een van onze multifunctionele zalen voor een onvergetelijke feest of evenement met een maximale capaciteit van 450 personen.

Doordat wij beschikking hebben over 2 zalen is het mogelijk om gescheiden feesten te organiseren waardoor wij bepaalde culturen kunnen bedienen die hier waarde aan hechten en wij een regionale functie bekleden doordat het aantal beschikbare ruimtes zeer beperkt is die aan deze eisen voldoen.

Door ons aan te passen aan de verschillende culturen en hiervoor maatwerkpakketten te leveren hebben wij een brede doelgroep die wij als partycentrum kunnen bedienen.

Onze zalen zijn geschikt voor zowel kleine als grote feesten en evenementen. Daarnaast zijn alle voorzieningen aanwezig voor professionele presentaties, bijeenkomsten, cursussen en mini congressen tot 450 personen.

De zalen zijn voorzien van de meest geavanceerde apparatuur waarbij de klant gebruik kan maken van onze ruim opgezette keuken. Daarnaast bezitten wij een ruime eigen collectie aan decoratie, borden, bestek en bruidsbanken waardoor wij de klanten een totaalpakket kunnen aanbieden zonder verplichtingen.

Wij werken wij samen met verschillende cateraars, fotograven, bruidsdiensten waardoor het mogelijk is een complete beleving te kunnen creëren waarbij de klant wordt ontzorgt van a tot z.

Daarnaast hebben wij ervaring met verschillende culturen waarbij wij verschillende tradities laten samen komen en de klant begeleiden bij een op maat gemaakte pakket voor hun feest.

Wij beschikken over gratis eigen parkeergelegenheid. Daarnaast is er voldoende gratis parkeer mogelijkheid aan de openbare weg van ons partycentrum.
Tijdens een evenement zorgen wij er voor dat de gasten worden begeleidt naar de juiste parkeerplaatsen om overlast en hinder te voorkomen in de buurt.

Daarnaast hechten wij belang aan duurzaam ondernemen waardoor wij onze klanten aanbieden om voor hun gasten in samenwerking met een van onze partners een pendelbus in te zetten om de gasten op te halen en te brengen.

Foto's

Amalia Party en events

Amalia party en events in het kort

Capaciteit

Tot 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
High tea
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Restaurant
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Amalia party en events


Industrieweg 42 6702 DR Wageningen
06 21216201 Klik om te bellen