AgriLady


Domineesweg 19 8309 PK Tollebeek
+31 657173174 Klik om te bellen

Over AgriLady

Wilt u alles te weten komen over melkkoeien en hoe een modern melkveebedrijf eruit ziet? AgriLady zorgt voor een onvergetelijke ervaring op de boerderij! Met een zaal dat uitzicht heeft op de koeien, kunt u de landelijke sfeer al merken (geen zorgen, niet ruiken!). Het zou bijvoorbeeld zo maar kunnen dat er tijdens uw bezoek een kalfje wordt geboren. Voor de kinderen is er veel te beleven en te leren, daarom is het mogelijk om een kinderfeestje bij ons te vieren! Hiernaast is de zaal een unieke locatie voor vergaderingen.

Ik organiseer kinderfeestjes om kinderen op een creatieve manier te laten zien waar hun voedsel vandaan komt. Er is een boel te leren en te beleven. Maar niet alleen voor kinderen valt er veel te zien, ook voor volwassenen kan het leerzaam zijn om eens een kijkje te nemen op de boerderij. Dit is een leuke pauze activiteit tijdens een vergadering.

Op de boerderij zijn maar liefst 175 koeien aanwezig. De stal is dan ook groot zodat alle koeien meer dan genoeg ruimte hebben. De koeien worden gemolken door middel van 4 melkrobots. Wist u dat de koeien helemaal zelf naar de robot komen als ze het eenmaal geleerd hebben? Ze vinden het heerlijk om brok te eten in de tijd dat ze gemolken worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u de zaal voor iets anders huren? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden op de boerderij.

Foto's

Zaal boven de stal

AgriLady in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen
Tot 50 personen

Mogelijkheden

In overleg is heel veel mogelijk
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Personeelsfeesten
Vergaderingen
Verjaardagen

Onze locatie

AgriLady


Domineesweg 19 8309 PK Tollebeek
+31 657173174 Klik om te bellen