Abdij De Westerburcht Hotel Restaurant Zalen


Hoofdstraat 7 9431 AB Westerbork
0593331238 Klik om te bellen

Over Abdij De Westerburcht Hotel Restaurant Zalen

Abdij de Westerburcht is gelegen in Westerbork (nabij station Beilen) centraal in Drenthe op korte afstand van Assen, Emmen en Hoogeveen. Of het nu gaat om een receptie, congres, vergadering of evenement - in Abdij de Westerburcht vindt u de plek bij uitstek. Wij beschikken over diverse kleine en grote zalen en serres met een totale capaciteit van ruim 400 personen. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden, met de geruststelling dat u voor alles terecht kunt op één adres.
Alle zalen zijn afgestemd op de uitstraling van Abdij de Koningshoeven in Berkel-Enschot; veel glas-in-lood armaturen, eikenhouten- of tegelvloer, klassieke inrichting, fakkels aan de wanden en muurschilderingen.
De zalen beschikken over zowel sfeerverlichting als functionele verlichting (halogeen verlichting met dimmogelijkheden) en airconditioning. Daarnaast is Abdij de Westerburcht een hotel met themakamers, saunakamers, royale parkeergelegenheid, groot verwarmd terras met open haardjes, terrasverwarmers en loungebanken,
a la carte restaurant, saunaplein en schoonheidssalon Vitalia Beauty & Wellness en mogelijkheden voor uw unieke vergadering, themafeest of bruiloft.

Hotel in Drenthe I Abdij de Westerburcht is een puur en sfeervol hotel en restaurant met (h)eerlijke gerechten. Kom ontspannen en genieten van onze gastvrijheid in Westerbork. Centraal gelegen in Drenthe op korte afstand van Assen, Hoogeveen en Emmen. Omringd door prachtige natuur; ideaal om te fietsen en wandelen.

Abdij de Westerburcht is geïnspireerd op de uitstraling van Abdij de Koningshoeven in Berkel-Enschot, waar het enige trappistenbier in Nederland onder toezicht van de monniken gebrouwen wordt. Deze bieren vindt u ook bij ons terug op de tap of in fles.

Foto's

Abdij De Westerburcht Hotel Restaurant Zalen in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Abdij De Westerburcht Hotel Restaurant Zalen


Hoofdstraat 7 9431 AB Westerbork
0593331238 Klik om te bellen