Aan Boord Breda


Reigerstraat 22 4811 XB Breda
0767002583 Klik om te bellen

Over Aan Boord Breda

Ahoy!
Wij zijn Aan Boord Breda.


Op zoek naar leuke activiteiten in Breda? We hebben allemaal wel eens iets te vieren of soms willen we er wel eens lekker tussenuit. Het verzinnen, overeenkomen en plannen is dan altijd een hele opgave. Zeker met groepen kan het soms lastig zijn om uitstapjes te organiseren. Of het nu gaat om vrijgezellenfeestjes, bedrijfsfeestjes, teambuilding of een andere gelegenheid.

Aan Boord Breda biedt de oplossing: onder 1 dak je gehele dag doorbrengen zonder zorgen!

In onze knusse zaal, die zich in hartje Breda bevindt, kan je van vroeg in de ochtend tot diep in de nacht je hele dag door invulling geven. Van ontbijt tot een lekker avondje stappen. Aan Boord Breda maakt jouw dag letterlijk compleet. Indien je vragen hebt, zijn wij 7 per dagen per week beschikbaar om deze te beantwoorden.

De locatie is in het centrum van Breda en is gemakkelijk te bereiken. De zaal bevindt zich aan de straatkant, waardoor u ook uw gasten met een bus voor de deur kan afzetten /ophalen. Voldoende parkeergelegenheid tegen betaling. De locatie heeft een nachtvergunning voor 7 dagen tot 4 uur ’s nachts. Er is ook ruimte voor organisaties om hun eigen commerciële feest te geven. Gebruik van de garderobe is kosteloos.

Deze schippers zijn van alle martken thuis! Zien we je snel?

Aan Boord Breda in het kort

Capaciteit

Tot 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Diners
High tea
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Aan Boord Breda


Reigerstraat 22 4811 XB Breda
0767002583 Klik om te bellen